Terug naar 'Nog dit jaar Netflix offline kijken'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Nog dit jaar Netflix offline kijken'

Door Laura Grootaarts25 juni 2016 16:461 min. leestijd0

Netflix gaat het waarschijnlijk nog dit jaar mogelijk maken om films en series te downloaden. Je kunt ze dan op een later moment terugkijken zonder data te verbruiken. Dat is goed nieuws voor mensen met een beperkte databundel en die bijvoorbeeld in de trein eens een film willen zien. Ook voor vakantiegangers is het een uitkomst.

Plannen van Netflix geen geheim

De plannen van Netflix zijn inmiddels een publiek geheim binnen de videostreaming-wereld. Volgens Dan Taitz, directeur van Penthera, gaat het dit jaar nog gebeuren. ‘We weten van onze bronnen binnen de industrie dat Netflix deze dienst gaat lanceren. Ik verwacht dat Netflix tegen het einde van het jaar downloads aanbiedt aan zijn klanten.’ Penthera is gespecialiseerd in een techniek die het mogelijk maakt om video te downloaden naar mobiele apparaten, zoals iPhones en iPads.

Beperkingen Netflix offline kijken

Waarschijnlijk kan niet het complete film- en serie-aanbod van Netflix zomaar gedownload worden straks. Daarover moeten afspraken worden gemaakt met de filmmaatschappijen. Netflix heeft natuurlijk steeds meer zelfgemaakte content. Deze ‘Netflix Originals’ behoren dan waarschijnlijk wel tot het te downloaden aanbod. Netflix introduceerde onlangs ook al een manier om data te besparen tijdens het streamen van video.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar