Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nintendo kondigt Mario Kart Tour aan voor iPhone

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Mario Kart Tour


Lees verder na de advertentie

Het is altijd een instant succes: iedere nieuwe Mario Kart-game die Nintendo uitbrengt. Binnenkort komt het populaire spel ook naar de iPhone en andere smartphones, zo heeft Nintendo bekendgemaakt op Twitter.

Mario Kart Tour op de iPhone

Het nieuwe spel heet Mario Kart Tour en is momenteel nog druk in ontwikkeling. De game komt voor het einde van het fiscale jaar 2019 uit, en dat betekent uiterlijk maart volgend jaar. Mario Kart is een racespel waarin bekende Nintendo-personages het tegen elkaar opnemen en waarbij de bananenschillen je om de oren vliegen. Van de smartphone-versie heeft Nintendo alleen nog maar het logo naar buiten gebracht, verder weten we nog niets:

Nintendo in de App Store

Nintendo was vroeger nooit zo happig op het uitbrengen van games voor andere platforms. De laatste jaren zijn ze daarvan teruggekomen en hebben ze verschillende smartphone-apps uitgebracht. Met wisselend succes: Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp en het eerdere Mario-spel Super Mario Run doen het goed in de App Store. Maar Nintendo’s eerste app uit maart 2016, Miitomo, wordt nu al uitgefaseerd.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt