Terug naar 'Night Shift binnenkort beschikbaar voor Mac, Watch en CarPlay'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Night Shift binnenkort beschikbaar voor Mac, Watch en CarPlay'

Door Sven Lamers5 juli 2016 10:142 min. leestijd0

Mogelijk komt Night Shift binnenkort ook voor andere Apple-apparaten naast de iPhone beschikbaar. Uit een Aziatische merkaanvraag blijkt dat Apple erover nadenkt om de functie ook in CarPlay, watchOS, de Mac en de Apple TV 4 in te bouwen.

Het merk werd zowel in de VS als in Hong Kong aangevraagd. Terwijl in de VS slechts heel algemeen een software wordt beschreven om ‘computer- en mobiele beeldschermen te besturen’, komen in de Aziatische aanvraag veel meer details naar voren.

Night Shift instellen

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Talloze apparaten voor Night Shift

Apple somt in de aanvraag voor Night Shift heel veel verschillende apparaten op. Een aantal, zoals koptelefoons, hebben met deze functie helemaal niets te maken. Daarnaast is er echter ook sprake van televisies, auto’s, computers, notebooks en smartwatches. Apple zou de functie dus ook op de Mac, in CarPlay op de Apple TV 4 en de Apple Watch kunnen introduceren.

Goed idee?

Night Shift is een functie die Apple in iOS 9.3 heeft gelanceerd. Deze verandert de kleuren van het display. Blauwe en koude kleuren worden verminderd terwijl gele en warme kleuren een boost krijgen. Vooral ’s avonds is dat een groot voordeel omdat het warme licht de ogen minder vermoeit. Het is geen revolutie, maar bij veel gebruikers bevalt het erg goed en deze willen Night Shift dan ook graag op al hun displays. Of Night Shift echter voor alle apparaten een goed idee is, is twijfelachtig. De functie vervalst de kleuren, wat bij tvOS bijvoorbeeld een nadeel zou zijn.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar