Terug naar Nieuwsbrief iCreate Live! "Uiteraard komt de iPad uitgebreid aan bod"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwsbrief iCreate Live! "Uiteraard komt de iPad uitgebreid aan bod"

Door Redactie iCreate19 februari 2010 15:093 min. leestijd0

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven voor de iCreate Live nieuwsbrief, maar toch op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen rondom deze beurs: lees hier het laatste nieuws rond iCreate Live!

Welkom bij de eerste iCreate Live nieuwsbrief. Het is tijd voor een update! En niet voor niets, want vorige week is de kaartverkoop van start gegaan. De eerste kaartjes gaan sindsdien als warme broodjes over de toonbank. Heb je nog geen kaartjes gekocht, bestel ze dan snel. In de voorverkoop kost een kaartje in plaats van €12,50 slechts €9,95. En abonnees betalen in de voorverkoop nog minder!

Wat verwacht je op een Applebeurs? Doe een gok, en waarschijnlijk zit je goed. Uiteraard komt de iPad uitgebreid aan bod. De verwachtingen waren hooggespannen, maakt de iPad het waar? Een uitgebreide kennismaking! Natuurlijk presenteren we ook een groot aantal applicaties voor iPad en iPhone.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verder vind je op iCreate Live alles wat je maar nodig kan hebben op Applegebied. Er zijn Apple resellers, distributeurs, software leveranciers en accessoire leveranciers. En heb je een Mac met problemen? De helpdesk van de HCC is aanwezig om hem te repareren.

We kunnen het programma nu nog niet vrijgeven, maar op iCreate Live vind je lezingen, workshops en presentaties over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarbij moet je denken aan lezingen over de iPad, iPhone, Mac OS X Snow Leopard en Safari. Workshops die ingaan op het bewerken van foto’s en video’s met iLife en het bekijken, luisteren en delen van media op je Mac. Verder zijn er presentaties over Office en iWork. Ook meer professionele software, zoals Final Cut Studio en Aperture 3, wordt besproken: alles komt aan bod. Daarnaast krijgen opleidingaanbieders een plaatsje op de beurs, voor mensen die meer dan één dag intensief Apple willen.

Het valt op dat T-Mobile niet meer de enige speler op de iPhone markt is. Er zijn dingen aan het veranderen. Een anonieme bron wist op Tweakers te melden dat KPN de iPhone binnenkort mag gaan verkopen. Vodafone houdt zich tot nu toe afzijdig, maar ze bieden wel de Vodafone Super Sim voor iPhone aan. Moet je wachten met het regelen van een nieuw abonnement? Op dit blog houden we je op de hoogte.

iCreate Live, initiatief van iCreate Magazine wordt ondersteund door One More Thing en HCC. iCreate magazine, het beste blad voor je Mac, One More Thing, nieuwswebsite met een community van meer dan 38.000 leden en HCC, de grootste cumputerclub van Europa met meer dan 120.000 leden, zijn drie grote spelers in de Nederlandse Apple-markt. Daarom geeft deze samenwerking de garantie voor een bijzonder evenement.

In de volgende nieuwsbrief meer over het programma van iCreate Live!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar