Terug naar iCreate Live: nieuwe namen van sprekers bekend!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Live: nieuwe namen van sprekers bekend!

Door Redactie iCreate29 augustus 2011 16:013 min. leestijd0

We maken weer twee nieuwe namen bekend van sprekers die op iCreate Live komen. Lees snel verder en bestel direct je kaartjes, mocht je die nog niet hebben.

Back it up

Back-upBack-ups maken, iedereen weet hoe belangrijk het is, maar toch doen we het niet altijd. Aangezien de hoeveelheid gegevens die we verzamelen alleen maar groeit, is het belangrijk om deze ook veilig te stellen. Guy van der Kolk zal in een lezing op iCreate Live alles vertellen over het maken van back-ups, onder andere via Time Machine. Wat komt er allemaal bij kijken, wat zijn de valkuilen, zijn er nog andere mogelijkheden om te back-uppen? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer, je hoort het allemaal in zijn lezing.

Netwerken die werken

Draadloze netwerken, lang niet altijd werken ze zoals je zou willen. Heb jij ook geregeld problemen met (draadloze) netwerken? In een tweede lezing zal Guy van der Kolk vele tips geven rondom dit onderwerp. Op basis van zijn ruime ervaring als helpdeskmedewerker kent hij alle valkuilen. Waar moet je op letten? Wat is de geldende terminologie? En hoe koppel je nu twee machines aan elkaar?

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Logo MaclesGuy van der Kolk is engineer en grafisch specialist bij een Apple dealer in Den Haag. Hij is medeoprichter van Macles.nl. Hier vind je filmpjes waarmee je leert omgaan met je Mac. Daarnaast is Guy actief als voorzitter van de Nederlandse InDesign User Group. In deze functies is hij bezig met de uitdagingen die mensen ervaren bij het gebruik van hun Mac. Een echte ervaringsdeskundige dus.

Hoe sociaal is Apple zonder Steve Jobs?

Apple zonder Steve Jobs. Kan dit? Jaap Stronks zet in zijn lezing op iCreate Live uiteen hoe het nieuwe speelveld er nu bij ligt. Wat voor rol krijgt Google+, en hoe gaat het verder met de integratie van Twitter in iOS 5? Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Apple heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op dit gebied. Met het vertrek van Steve Jobs breekt er een nieuw tijdperk aan. Apple heeft met zijn hardware en besturingssystemen een dijk van een ecosysteem opgebouwd. Alleen is het de vraag hoe ze erin slagen communicatieplatforms en sociale media daarin te integreren. Een zeer interessante en actuele lezing dus.

Logo Johnny WonderJaap Stronks is online-strateeg bij Johnny Wonder. Zij ontwikkelen online strategieën, bedenken concepten, campagnes en geven lezingen en trainingen. Ze helpen organisaties met de vernieuwing van hun communicatie. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn de tablets-website Wikitablets.nl voor Belcompany en de Facebook-campagne ‘Wie is de Bob?’ voor Veilig Verkeer Nederland.

Tickets met korting

Genoeg reden om snel een kaartje te kopen voor iCreate Live, zodat je de boeiende lezingen van Guy van der Kolk en Jaap Stronks kunt volgen. Naast deze lezingen is er nog veel meer te zien en te beleven op 1 oktober. Op de site van iCreate Live krijg je een voorproefje van een dag op hét Apple-event van het jaar. Tickets in de voorverkoop koop je met een flinke korting. Aan de deur kost een ticket €12,50, maar in de voorverkoop betaal je €9,95. Ben je abonnee van iCreate? Dan betaal je nog maar €7,50. Koop je een ticket in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje cadeau en 20% korting op het parkeertarief van de RAI Elicium.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De komende weken zullen we nog veel meer namen van sprekers en standhouders bekendmaken. Wil je op de hoogte blijven van dit laatste nieuws en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan nu in. Je ontvangt dan alle updates direct in je mailbox.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar