Terug naar Nieuwsbrief iCreate Live: "Het programma is compleet!"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwsbrief iCreate Live: "Het programma is compleet!"

Door Redactie iCreate4 mei 2010 09:161 min. leestijd2

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven voor de iCreate Live nieuwsbrief, maar toch op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen rondom deze beurs: lees hier het laatste nieuws rond iCreate Live!

Het programma van iCreate Live werd vorige week naar buiten gebracht zonder dat de tijden van One More Thing bekend waren. Dit programma is inmiddels tot in de details bekend. One More Thing heeft een eigen zaal waar iedereen de hele dag vrij in- en uit kan lopen. De talkshow gaat, afgezien van een middagpauze, onafgebroken door. Neem een kijkje en luister naar Ben van der Burg, Francisco van Jole of de heren Lucas, Jan David en Koen van One More Thing.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Heb je nog geen kaartje? Maak nu nog gebruik van de korting in de voorverkoop, en koop je kaartje voor €9,95 in plaats van voor €12,50 aan de deur. Let op: bij de ingang kan alleen contant betaald worden. Vanaf 10 uur ben je welkom. Wees er snel bij, want iCreate Magazine geeft deze dag twee iPads weg! Tot ziens bij iCreate Live.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
pz
Lezer
pz

Hallo, is iCreate Live ook een koop-beurs?

gr, P

Sanne
Lezer
Sanne

De nadruk van dit Apple-event ligt op de vele interessante lezingen die we hebben, maar naast het lezingenprogramma zijn er op de beursvloer verschillende stands waar je producten kunt kopen. Urban Tool bijvoorbeeld, een bedrijf dat allerlei bijzondere tassen heeft voor je mobiele technologie. LaCie komt met technische accessoires en NETGEAR presenteert de nieuwste producten op het gebied van opslag, entertainment en draadloze en mobiele netwerken.