Terug naar Nieuwsbrief iCreate Live: "De sterren van iCreate Live"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwsbrief iCreate Live: "De sterren van iCreate Live"

Door Redactie iCreate2 mei 2010 08:003 min. leestijd0

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven voor de iCreate Live nieuwsbrief, maar toch op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen rondom deze beurs: lees hier het laatste nieuws rond iCreate Live!

In de vorige nieuwsbrief stond het volledige programma van iCreate Live, maar dit beknopte overzicht kan wel wat extra toelichting gebruiken. Wie is bijvoorbeeld Coen Remmelts en waarom vertelt juist híj alles over iMovie? En voor de enkeling die nog niet eerder heeft gehoord van William Rutten en zijn passie voor fotografie: we stellen hem even aan je voor. In de nieuwsbrief van volgende week nemen we Peter Villevoye van Competence Factory, Richard Jonker van NETGEAR en Rob Dijkstra van Adobe onder de loep.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Coen Remmelts is de auteur van iMovie ‘09, een handleiding die uitkomst biedt voor iedereen die met video’s aan de slag wil op de Mac. Het boek is met enthousiasme onthaald: “Door de duidelijke indeling, prettige manier van schrijven en het overzichtelijk aanbieden van de onderwerpen is dit boek geschikt voor een ieder die met iMovie ’09 wil gaan werken. Het geheel sluit goed aan bij iMovie zelf: fris, overzichtelijk, krachtig.” We hebben deze iMovie ’09 expert daarom gevraagd tijdens iCreate Live te vertellen over de verborgen schatten van iMovie. Aan bod komen enkele “verborgen” functies van iMovie die nèt dat beetje extra jus geven aan je video.

Voor veel mensen is het werk van William Rutten wel bekend. Dat kan ook bijna niet anders, gezien zijn carrière. Op zijn zeventiende fotografeerde hij al voor de Hitkrant, van 1991 tot 1994 was hij de vaste fotograaf van 2 Unlimited, en toen hij internationaal voor het prestigieuze fotopersbureau Idols (agency) fotografeerde, leverde dit hem exclusieve shoots op met artiesten als Brad Pitt, Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams. Behalve voor tijdschriften fotografeert hij cd hoezen en promotiefoto’s voor artiesten. Ook doet hij alle fotografie voor het televisieprogramma Idols en werkt hij voor omroepen als RTL, SBS en de Tros. Als íemand dus verstand heeft van glamourfotografie, dan is het William Rutten. Hij komt als spreker van Canon en geeft tijdens iCreate Live zijn geheimen prijs.

Ben je benieuwd naar de verhalen van Coen Remmelts en William Rutten of wil je naar een van de andere lezingen op iCreate Live, koop dan nu een kaartje! In de voorverkoop zijn de kaartjes slechts 9,95 euro. Op 8 mei zijn de kaartjes aan de kassa verkrijgbaar voor 12,50 euro. Tot ziens op iCreate Live!

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar