Terug naar Nieuwsbrief iCreate Live! "Bekende Nederlanders over Apple"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwsbrief iCreate Live! "Bekende Nederlanders over Apple"

Door Redactie iCreate12 maart 2010 14:212 min. leestijd0

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven voor de iCreate Live nieuwsbrief, maar toch op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen rondom deze beurs: lees hier het laatste nieuws rond iCreate Live!

Wat gaat er gebeuren op de beursvloer van iCreate Live? Jullie weten al dat Richard IJzermans zijn ijzersterke Appletips persoonlijk zal presenteren, dat LaCie de mooiste accessoires voor de Mac tentoon zal stellen, en dat CARD Services je helpt op technisch gebied het beste uit je Mac te halen. Maar er is veel meer te doen op 8 mei.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wie publiceerde vorig jaar haar vijfduizendste bericht op iPhoneclub.nl? Gadgetfreak Gonny van der Zwaag. Ze is populair, haar artikelen worden met veel plezier gelezen, en als íemand verstand heeft van apps op je iPhone, dan is zij het. Op iCreate Live geeft ze daarom lezingen over de App Store. Hoe vind je er de beste apps en op welke manieren kun je er als ontwikkelaar voor zorgen dat je app gezien wordt? Haar tips zijn de moeite waard, dus mis ze niet!

Een bijzondere gast is oud-minister Ronald Plasterk. Zestien jaar geleden kocht hij zijn eerste Mac, sindsdien vindt hij Windows-machines lelijk en onhandig. Hij vertelt wat Apple voor hem betekent. Ook andere bekende Nederlanders zullen zich tijdens iCreate Live uitspreken over Apple in een talkshow van One More Thing. Benieuwd wie er komen? We houden je op de hoogte.

Op de site van iCreate Live staat sinds deze week een teller die aangeeft wanneer het evenement begint. Zo weet je precies hoeveel nachtjes je nog moet slapen en hoeveel uren, minuten en seconden je nog moet aftellen tot de opening van iCreate Live. Er wordt nog hard gewerkt aan het programma, dus tot en met 8 mei zullen we je blijven verrassen. Zorg dat je erbij bent en koop je kaartje nu voor € 9,95 of, wanneer je een abonnement hebt op iCreate Magazine of lid bent van de HCC, slechts voor € 7,50.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar