Terug naar 'Apple Watch ondersteunt binnenkort allerlei nieuwe workouts'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple Watch ondersteunt binnenkort allerlei nieuwe workouts'

Door Koen van Ekeren28 augustus 2017 16:312 min. leestijd0

De geruchtenmolen rondom Apple is weer aangezwengeld en opnieuw door Apple zelf. Eerder gaf de tech-gigant in de firmware van de HomePod wat prijs over de iPhone 8. Nu zijn verwijzingen in iOS 11 voer voor speculaties over de Apple Watch.

nieuwe workouts

Nieuwe workouts Apple Watch

In de ontwikkelaarsbèta van iOS 11 ontdekte iHelp BR , een Braziliaanse Apple-nieuwssite, allerlei codes en iconen die aanwijzingen geven voor nieuwe workouts voor de Apple Watch. Het gaat bijvoorbeeld om de sporten basketbal, bowlen, klimmen, cricket, langlaufen, dansen paardensporten, vissen, golfen, gymnastiek, touwtjespringen, schaatsen en surfen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Naar verwachting presenteert Apple tijdens de keynote in september de nieuwe Apple Watch Series 3, die mogelijk zelfstandig internet krijgt. Het is nog onduidelijk of de workouts een exclusiviteit zijn voor de Apple Watch Series 3, of dat ze onderdeel worden van watchOS 4.

Eerder gingen er al geluiden op dat de Apple Watch Series 3 zich meer richt op sportfuncties. Nu kun je nog twaalf workouts raadplegen op de Series 2. Dit zijn onder meer hardlopen, fietsen, zwemmen en roeien.

nieuwe workouts

Mobiel internet

Als het om de hardware van de nieuwe Apple Watch gaat, zijn de verwachtingen hooggespannen. De slimme horloge zou voorzien zijn van een LTE-chip, waarmee het apparaat zelfstandig verbinding kan maken met internet. Ook zou de levensduur en efficiëntie van de batterij sterk verbeterd zijn.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar