Terug naar Nieuwe Wired-app goedkoper en slanker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Wired-app goedkoper en slanker

Door Redactie iCreate30 juni 2010 09:072 min. leestijd0

Vorige maand verscheen Wired, het Amerikaanse magazine over technologie en lifestyle, in App-vorm voor de iPad. Ik was zelf vol lof over deze multimedia pilot en met 95.000 verkochte digitale exemplaren had de uitgever reden genoeg om in zijn handjes te wrijven.

Prijsverlaging
Nu is het tweede nummer beschikbaar voor iPad, en er zijn een paar dingen veranderd. Om te beginnen de prijs, deze is met één euro verlaagd naar € 2,99. Volgens Wired-redacteur Chris Anderson is dit een logische stap, de digitale versie van een magazine zou iets goedkoper moeten zijn dan de gedrukte versie omdat er geen distributiekosten zijn.

Nieuwe app
Niet langer download je één nummer van Wired als betaalde app, je download gratis de Wired-app en koopt in deze applicatie nieuwe nummers. Als je het eerste nummer (met Toy Story op de cover) al hebt aangeschaft, kun je deze opnieuw downloaden in de nieuwe app. Je moet dus nog een keer 527 mb downloaden. Deeltje twee is gelukkig iets slanker, het julinummer weegt 340 mb.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwigheid
Ik ben benieuwd hoeveel exemplaren van de digitale Wired ditmaal verkocht worden. De lagere verkoopprijs is verleidelijk, maar het zou me niets verbazen als een grote groep consumenten het nu – net als ik – wel hebben gezien. Het eerste nummer was tof, maar nu is de nieuwigheid eraf en geloof ik het wel.

Heb jij het julinummer van Wired wel aangeschaft?

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar