Terug naar Nieuwe iOS 5-bèta biedt wireless synchroniseren
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iOS 5-bèta biedt wireless synchroniseren

Door Redactie iCreate27 juni 2011 10:361 min. leestijd0

De nieuwste versie van de iOS 5-bèta is sinds vrijdag beschikbaar voor ontwikkelaars en bevat een nieuwe functie: wireless synchroniseren met behulp van iTunes. Om deze functie te gebruiken heb je een Mac nodig waarop iTunes 10.5 bèta 2 en OS X 10.6.8 zijn geïnstalleerd. Je kunt wireless synchroniseren handmatig opstarten, maar het is ook mogelijk om dit automatisch te doen. Dit kan alleen als je iDevice voldoende stroom heeft en van hetzelfde netwerk gebruik maakt als de Mac waarmee je wilt synchroniseren.

Kleine verbeteringen
Daarnaast is het lockscreen veranderd om herinneringen duidelijker te maken. Zo is het lettertype vergroot en verschijnt er een app-icoontje per herinnering. Zo wordt in één oogopslag duidelijk hoe laat je een vergadering hebt of dat je een taak moet afronden. Een andere nieuwe functie is het gedeeltelijk verbergen van het toetsenbord in iMessage als men omhoog scrolt in de berichtgeschiedenis.

Firmware-update via 3G
Verder meldt 9to5mac dat het mogelijk wordt om via 3G de firmware van een iPhone, iPod of iPad te updaten. Het lijkt erop dat deze functie alleen geldt voor bepaalde, kleine updates en dat men een wi-fi verbinding heeft voor grotere updates.

Afbeeldingen: macrumors.com

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgend bericht
Review: Tiny Tower
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar