Terug naar Nieuwe Nest-thermostaat met OpenTherm te koop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Nest-thermostaat met OpenTherm te koop

Door Laura Grootaarts17 november 2015 11:052 min. leestijd0

Vanaf vandaag is de derde generatie Nest te koop in Nederland en voor het eerst maakt deze thermostaat gebruik van de OpenTherm-technologie. De Nest is een slimme thermostaat die je helpt om energie te besparen. Hij past zich automatisch aan aan jouw leefritme. Na één week gebruik, programmeert hij zichzelf.

Nog zuiniger met OpenTherm

In Nederland staan heel veel cv-ketels die werken met OpenTherm. De oude Nest kon hiermee nog niet omgaan, want in het buitenland zijn dit soort ketels niet gangbaar. Voorheen zette Nest je ketel óf aan óf uit: een tussenweg was er niet. De derde generatie kan je ketel veel preciezer aansturen. Met de oude Nest bespaarden Nederlanders maar liefst 11,9 tot 19,9 procent: de kans bestaat dat de nieuwe zorgt voor nog mooiere getallen.

Nest: slimme thermostaat

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Groter scherm, bewegingssensoren en een app

De nieuwe Nest heeft hetzelfde formaat als zijn voorganger, maar het scherm is veertig procent groter geworden en daarmee duidelijker leesbaar dan voorheen. De thermostaat beschikt over bewegingssensoren die ervoor zorgen dat het apparaat actief wordt als je thuiskomt. Om de Nest te bedienen download je de gratis Nest-app in de App Store. Met de app kun je bijvoorbeeld de temperatuur in huis aanpassen. Ook kun je het hele schema voor de aankomende week bekijken en zo nodig aanpassen. De app geeft bovendien inzicht in de hoeveelheid energie die je verbruikt en moedigt je ook aan om het zuinig aan te doen.

Nieuwe Nest kopen

De derde generatie Nest Learning Thermostat is vanaf vandaag te bestellen op de website van Nest. Je hebt hem dan nog niet direct in huis: het kan tot 20 dagen duren voordat je nieuwe Nest geleverd wordt. De thermostaat kost € 249 en is daarmee 30 euro duurder dan zijn voorloper.

In het filmpje hieronder maak je kennis met de nieuwe generatie Nest en met de bijbehorende app.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar