Terug naar Nieuwe MacBook gevonden in Vietnam
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe MacBook gevonden in Vietnam

Door Redactie iCreate17 mei 2010 10:021 min. leestijd3

Apple lijkt tegenwoordig wat slordig om te gaan met hun nieuwe producten. De iPhone 4G slingerde rond in een café en later werd er nog eentje gevonden in Vietnam. Dat zorgde op zich al voor een heleboel ophef, maar nu is er wéér een lek opgedoken: een onaangekondigde nieuwe MacBook ligt op straat, wederom in Vietnam.

Het uitgelekte model heeft in plaats van een 2,26GHz een 2,4GHz Intel Core 2 Duo processor en beschikt over de nieuwste GeForce 320M grafische kaart. De veranderingen zijn wel ongeveer wat we ons ervan hadden voorgesteld. De MacBook zat vreemd genoeg wel in een verpakking waarop nog het huidige modelnummer op gedrukt stond. Daarom blijft het een beetje de vraag of dit een grap is, of een mooie echte vondst. Apple-fans zouden misschien eens naar Vietnam op vakantie moeten gaan, eens kijken wat ze tegenkomen als ze goed zoeken.

Voor de overige Apple-liefhebbers alvast een voorproefje:

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bram Balk
Lezer
Bram Balk

Ik moest bij dit bericht gelijk denken aan de enorme berg namaak Apple-producten die in dit soort landen circuleren… dus pas een beetje op als je tijdens de vakantie een dikke vette Apple-scoop denkt te scoren.

Jasper
Lezer
Jasper

Dat zat ik ook al een beetje te denken. Wat heeft Apple sowieso met Vietnam? Hebben ze daar R&D afdelingen/productiefaciliteiten?

jonah
Lezer
jonah

misschien doen ze het met opzet !! Is dit misschien de nieuwe verkoop truc ?? eerst iets in het openbaar laten verschijnen zodat de mensen nieuwsgierig worden ??