Terug naar Nieuwe Mac Pro komt, in juni
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Mac Pro komt, in juni

Door Redactie iCreate19 maart 2010 10:462 min. leestijd0

Het is tijd om de geruchtenmolen weer een zwieper te geven. Volgens AppleInsider verschijnt er in juni een nieuwe Mac Pro, samen met een 27-inch LED Cinema Display.

Het nieuwe 27-inch LED Cinema Display zal waarschijnlijk gebruik maken van hetzelfde LCD paneel als de 27-inch iMac. Het ondersteunt dus een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De looks van deze nieuwe monitor worden afgekeken van het huidige 24-inch LED Cinema Display. Het is nog gissen naar de verwachte verkoopprijs, al ligt het in de lijn der verwachting dat de 24-inch in prijs daalt zodat het toekomstige 27-inch model voor onder de duizend euro kan worden aangeboden. Voor 1499 euro koop je immers een 27-inch iMac, een bloedsnelle computer en 27-inch monitor in een.

Na alle geruchten van afgelopen weken ben ik zo vertrouwd geraakt met de Hexacore processor, dat het voelt alsof ik een vriend ben verloren door dit nieuwe gerucht. Het gerucht spreekt namelijk van een Dodeca-core processor voor de nieuwe Mac Pro. Waar hexa staat voor zes, duidt dodeca op twaalf. Om dit mogelijk te maken wordt de Mac Pro waarschijnlijk uitgerust met de Xeon 5600 serie “Gulftown” chips. De 5600 series zijn begin mei leverbaar met snelheden van 2.66, 2.8, 2.93 en 3.33GHz. Het is afwachten of ze een maand later zullen opduiken in de nieuwe Mac Pro.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het 24-inch en het 27-inch LED Cinema Display. Bron: AppleInsider

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Mac Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar