Terug naar Nieuwe kont voor iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe kont voor iPhone

Door Redactie iCreate24 februari 2010 16:401 min. leestijd1

Martin, een forumbezoeker van modmyi.com, houdt van zijn iPhone 3GS, maar het gevoel van de kunststof achterkant stond hem niet aan. Hij besloot zelf een nieuwe achterkant te maken. Het heeft een paar maanden geduurd, hij had geen ervaring in het openen van de iPhone, maar het resultaat mag er zijn: een unieke titanium behuizing.

Een iPhone beplakken met Swarovski kristallen kan ieder tienermeisje, een idee vertalen tot een CAD-tekening vraagt vakmanschap. De afmetingen komen zo precies dat Martin de originele behuizing digitaal heeft opgemeten.

Aanvankelijk zou de behuizing van aluminium gemaakt worden, dit bleek een complete ramp. De precieze details houdt Martin achterwegen. De titanium behuizing oogt stoer en robust, hier kan geen plaatje aluminium tegenop.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Hopelijk maakt Martin van het hobbyproject zijn werk en kunnen we de titanium behuizing binnenkort online bestellen. Ik zou er een kopen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ravi
Lezer
Ravi

Die achterkant mag er best wezen. Ziet er erg leuk en stijlvol uit. Nu moet er nog iemand zijn die net zoals de macbook pro ook een wit doorschijnend apple logootje erin bouwt. 😀