Terug naar Nieuwe iPod shuffle is lekker ouderwets
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPod shuffle is lekker ouderwets

Door Redactie iCreate1 oktober 2010 14:472 min. leestijd0

Nieuwe iPod shuffle in de ‘bek’ van de iPod shuffle 2G

Toen vorige maand de nieuwe iPods bij ons op de mat vielen, had iedereen oog voor de flinterdunne touch en de nieuwe nano met multi-touch. De vierde generatie iPod shuffle bleef in zijn doorzichtige verpakking zitten. Want wat is er nou leuk aan een nieuwe shuffle?

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Inmiddels is de verpakking eraf en wordt het tijd de shuffle eens goed te bekijken. De nieuwkomer heeft een klemmetje, maar die maakt geen schijn van kans tegen de bek van de iPod shuffle 2G, zijn kaken gaan veel verder open (zie foto). De klem mag dan kleiner zijn, de vierde generatie shuffle lijkt wel opvallend veel op de voorganger van zijn voorganger. Beide mp3-spelers hebben knoppen op de voorkant en een schuifje aan de zijkant. Met dit schuifje kun je de iPod ‘aan’ zetten en de shuffle-functie inschakelen. De nieuwste shuffle heeft ook één nieuw knopje; de VoiceOver-knop. Druk hem in en de shuffle zegt de naam van het nummer, de afspeellijst of de artiest. De stem verklapt ook de batterijstatus.

De VoiceOver-functie is natuurlijk niet helemaal nieuw, de derde generatie shuffle had het al. Dit aanstekermodel had echter geen knopjes op het apparaat, en daar ging het mis. Apple kwam gelukkig tot dezelfde conclusie en heeft de nieuwe shuffle weer lekker ouderwets gemaakt, met knoppen.

Een uitgebreide review van de kleine lees je over een paar weken in iCreate 23. Tot die tijd kun je je vermaken met iCreate 22, dat nummer is net terug van de drukker. Daarin bespreken we de nieuwe iPod touch en iPod nano, die zijn een stuk boeiender dan de shuffle. Toch?

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar