Terug naar Apple introduceert volgende maand vermoedelijk een iPhone SE 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple introduceert volgende maand vermoedelijk een iPhone SE 2

Door Koen van Ekeren18 april 2018 15:352 min. leestijd0

Komt er een nieuwe iPhone SE 2? Het lijkt er wel op – en mogelijk al de volgende maand. Het Franse Consomac heeft ontdekt dat er nieuwe iPhone-modellen geregistreerd zijn in de database van de Eurasian Economic Commission (EEC). Dit is interessant, want doorgaans worden nieuwe Apple-producten ongeveer een maand voor de lancering in deze database opgenomen.

registratie iPhone

Nieuwe iPhones in mei

In landen die vallen onder de EEC zijn bedrijven verplicht om elektronische apparatuur te registreren. Op deze manier is er in het verleden al vaak informatie gelekt die later bleek te kloppen. Zo registreerde de EEG op 19 februari ook twee nieuwe iPad-modellen. Ruim een maand later, op 27 maart, bleek het te gaan om een iPad 2018 met wifi en een iPad 2018 met wifi + Cellular.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In het document dat Consomac heeft ontdekt staat een iPhone met iOS 11 vermeld. Daarbij staan ook de typenummers A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 en A2106. Geen van deze nummers komt overeen met de bestaande iPhones van Apple.

Komt er een iPhone SE 2?

Kortom: de kans is bijzonder groot dat Apple in mei een nieuwe iPhone introduceert. Maar om welk toestel gaat het dan? Veel geruchten spraken de afgelopen maanden over een nieuwe iPhone SE, die al in de eerste helft van 2018 zou moeten verschijnen. WWDC 2018 leek een goed moment om het budget-toestel aan te kondigen, maar mogelijk presenteert Apple de iPhone SE 2 dus al de volgende maand.

Een andere kandidaat is een gouden variant van de iPhone X. Er gaan al maanden geruchten over een gouden iPhone X. Deze week bleek zelfs dat Apple vorig jaar al concrete plannen had voor een gouden iPhone X. Door productieproblemen zouden deze plannen gecanceld zijn, maar mogelijk maakt het toestel binnenkort dus alsnog zijn debuut.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar