Terug naar Zijn dit de nieuwe iPhone XI en iPhone XI Max?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zijn dit de nieuwe iPhone XI en iPhone XI Max?

Door Koen van Ekeren29 april 2019 11:133 min. leestijd0

Dit jaar lijkt Apple uit te pakken met een grote iPhone-update. Het vlaggenschip – waarschijnlijk de iPhone XI – is waarschijnlijk uitgerust met drie camerelenzen, die zich verzamelen op een vierkante bult. Op basis van nieuwe informatie denkt het bekende OnLeaks nauwkeurig in te kunnen schatten hoe ze eruitzien.

Nieuwe iPhone XI ontwerp

De resultaten zijn te zien in gemaakte renders, die tot stand kwamen na een samenwerking met de Indiase website CashKaro. De twee partijen komen met interessante nieuwe informatie over de iPhone XI en iPhone XI Max. Het is lastig in te schatten hoe betrouwbaar de informatie is, maar OnLeaks heeft het vaker bij het goede eind gehad.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wat bijvoorbeeld interessant is, is dat Apple de achterkant voorziet van een nieuw glazen ontwerp. Die zou bestaan uit één stuk glas, waarachter ook de drievoudige camera schuilt. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de camera minder uitsteekt.

Verder zien we de cameralenzen niet netjes onder elkaar, maar in een driehoekige opstelling op een vierkante bult. Het ontwerp vinden we weinig elegant, maar het is in lijn met eerdere geruchten over de iPhone XI en iPhone XI Max. Grote kans dus dat dit een heel eind in de buurt komt van het uiteindelijke ontwerp.

Daarnaast nog iets opvallends: de mute-knop. Die zou niet vierkant meer zijn, maar rond. Dit is vergelijkbaar met de mute-knop bij oudere iPads. Ook zou de iPhone 2019 een fractie groter zijn. De formaten zijn 43,9 x 71,4 x 7,8 millimeter. Het huidige vlaggenschip meet 143,6 x 70,9 x 7,7 millimeter. Mogelijk komt dit doordat Apple een grotere batterij in de iPhone verwerkt. Volgens eerdere geruchten kun je het toestel immers tweezijdig draadloos opladen. Hierdoor laad je apparaten zoals de AirPods al op door ze op de achterkant van de iPhone te leggen.

Verder verschilt het uiterlijk van de iPhone XI niet zo gek veel met dat van zijn voorganger. De inkeping is er nog steeds – en die zou precies even groot blijven. Ook blijven de randen rondom het scherm gelijk, is er een Lightning-conector en zijn de randen langs het scherm omgeven door een roestvrijstalen frame.

iCreate 146
iCreate 146
Ontdek de geheimen van iOS 16! 🔍

iPhone XR 2

Naast de iPhone XI en iPhone XI Max komt Apple waarschijnlijk ook met een opvolger van de iPhone XR. Volgens geruchten krijgt dit toestel er ook een lens bij: twee in plaats van een. De drie nieuwe iPhones worden hoogstwaarschijnlijk medio september gepresenteerd, waarna ze luttele dagen later te bestellen zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de nieuwste iPhones? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: CashKaro.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar