Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! ūüęß
Cover van
nieuws iPhone XS

Jij kunt de nieuwe iPhone XS winnen! Zo maak je kans

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone xs winnen


Lees verder na de advertentie

Wil je een splinternieuwe iPhone winnen? Dat kan, want we geven er een weg! In iCreate 105 hebben we vijftien bekende mensen gegoten in een memoji. Herken er zoveel mogelijk en je maakt kans op een iPhone XS! Meedoen kan tot en met 25 maart 2019.

iPhone xs winnen

iPhone winnen

Memoji’s zijn speciale 3D-achtige emoji’s die je dankzij honderden instellingsmogelijkheden op iemand kunt laten lijken. In iCreate 105 toverden we vijftien bekende mensen om in een Memoji. We geven er alvast drie weg:

iPhone winnen


kooptip

Weet jij wie het zijn? Raad er zoveel mogelijk en maak kans op het paradepaardje van Apple, de iPhone XS! De uitgave ligt in de winkels en is verkrijgbaar in de webshop:

iPhone XS winnen

In de uitgave kun je dus de nieuwste iPhone winnen, en het nummer staat vol met artikelen waardoor je veel meer uit je Apple-producten haalt.

Je maakt bijvoorbeeld kennis met Apple’s nieuwe app Opdrachten, waarbij we je 32 superhandige takenreeksen cadeau doen. Verder laten we zien hoe je een Memoji Karaoke-video maakt en hoe je je Mac verandert in een Apple TV. Ook staat iCreate vol met handige tips, leuke apps en nuttige workshops.