Terug naar ‘Nieuwe iPhone SE verschijnt begin 2018’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe iPhone SE verschijnt begin 2018’

Door Laura Grootaarts5 augustus 2017 09:502 min. leestijd0

De iPhone SE is een van de betere 4-inch telefoons die op dit moment verkrijgbaar is en de kans bestaat dat hij binnenkort nóg sterker wordt. Er gaan momenteel geruchten over een nieuwe iPhone SE die begin 2018 zou moeten verschijnen, twee jaar nadat het eerste model op de markt kwam.

iPhone SE 2018

Eerder al waren er al geruchten over een iPhone SE release in augustus. Dat verhaal was direct al discutabel omdat het wel erg dicht op de verwachte iPhone 8-keynote in september zit. Inmiddels is het al augustus en lijkt de kans hierop helemaal verkeken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Release eerst in India

Apple-leverancier Wistron, ook al verantwoordelijk voor de fabricage van het huidige SE-model, zou de productielijnen aan het uitbreiden zijn voor de vernieuwde iPhone SE. Opmerkelijk hierbij is het gerucht dat de nieuwe SE aanvankelijk alleen maar in India verkrijgbaar zal zijn, en daarna pas in de rest van de wereld. Feit is dat Apple een grotere rol wil spelen in de Indiase telefoonmarkt, want die is nog volop in ontwikkeling. Consumenten daar zouden vooral geïnteresseerd zijn in kleinere en betaalbare toestellen.

Nieuwe iPhone SE nog sneller

De nieuwe iPhone SE zou intern nog het meest lijken op de iPhone 7 die vorig jaar verscheen. Hij krijgt waarschijnlijk een A10-chip, 2 GB RAM, een 12 megapixelcamera achter en een 5 megapixelcamera voor. De batterij heeft met 1700 mAh een iets grotere capaciteit dan die van het huidige model. Qua opslag kun je kiezen uit 32 en 128 GB, hetzelfde als bij de huidige SE.

iphone se 2017

Design iPhone SE 2

Over het design van het toestel zijn nog grote onduidelijkheden. De iPhone SE lijkt nu nog het meest op de iPhone 5s en dat ontwerp is inmiddels dus jaren oud. Het zou kunnen dat de nieuwe SE wat kenmerken van de iPhone 7 kopieert. Mogelijk krijgt de nieuwe SE smallere randen, zodat hij iets moderner oogt. Het scherm wordt dan ook iets groter – insiders spreken over een schermdiagonaal van 4,2 inch.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone SE
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar