Terug naar Nieuwe dummy’s tonen iPhone 8 in volle glorie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe dummy’s tonen iPhone 8 in volle glorie

Door Laura Grootaarts26 juni 2017 11:292 min. leestijd0

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk pas in september onthuld, maar nu al belandt het ene na het andere detail op internet. Dit weekend verscheen er vanuit verschillende richtingen weer nieuw beeldmateriaal.

iPhone 8 dummy met camerabult

Op het Twitter-account OnLeaks doken er foto’s op van de voor- en achterzijde van een dummy-model. Het zijn twee details in het bijzonder die opvallen. Ten eerste de camera: er is een verticale dubbele camera te zien die straks ongetwijfeld een rol gaat spelen bij de meer geavanceerde augmented reality-functies. Net zoals bij de laatste iPhone-modellen, is de beruchte camerabult weer aanwezig: de camera is te groot om in de behuizing te passen en steekt daarom iets uit. Ten tweede valt het op dat er geen spoor is van Touch ID aan de achterzijde van het toestel. Het lijkt er steeds meer op dat de thuisknop en Touch ID verwerkt zijn aan de voorkant, in het scherm.

iPhone 8 dummy met beeld

Hoe de iPhone 8 eruitziet als hij aan staat? Met die vraag ging twitteraar Benjamin Geskin aan de slag. Geskin heeft voor zijn creatie een dummy-model gebruikt, gebaseerd op gelekte tekeningen en andere geruchten. Boven op dit dummy-model heeft hij een printje van een nieuwe iOS-achtergrond geplakt, en daar weer bovenop zit een screenprotector.

Op de afbeeldingen zie je een iPhone 8 dummy met een 5,8-inch scherm, minimale randen en een uitsparing bovenaan het scherm. Hierin is ruimte voor onder meer de frontcamera en verschillende sensoren. In tegenstelling tot de dummy die Geskin eerder deelde, heeft dit model een zwarte rand in plaats van een zilveren. Een video van de dummy geeft nog een beter beeld van hoe het toestel eruitziet.

iPhone 8

De iPhone 8 wordt waarschijnlijk tijdens een keynote in september onthuld en het belooft de spectaculairste iPhone ooit te worden. Blijf ons iPhone 8 dossier volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar