Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'Er verschijnen binnenkort twee nieuwe iPads'

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad 2017


Lees verder na de advertentie

Het lijkt zo goed als bevestigd: op zeer korte termijn komen er nieuwe iPad-modellen uit. Apple blijkt de nieuwe toestellen namelijk al geregistreerd te hebben.

Nieuwe iPads 2018 geregistreerd bij Eurasian Economic Commission

Registratie nieuwe iPad 2018

De productregistraties zijn vastgelegd in het Russisch, zo ontdekte het Franse Consomac. In landen die vallen onder de Eurasian Economic Union – onder meer Rusland en Kazachstan – zijn bedrijven verplicht om elektronische apparatuur te registreren. Op deze manier lekten bij vorige product-releases van Apple ook al allerlei informatie uit die achteraf altijd correct bleek te zijn. Na de registratie duurt het meestal slechts enkele weken tot de aankondiging.

Nieuwe iPads nog zonder Face ID

In de database wordt gesproken over tablets van Apple waarop iOS 11 draait – iPads dus. Twee daarvan dragen de modelnummers A1893 en A1954 en die corresponderen niet met welke bestaande iPad dan ook. Waarschijnlijk gaat het om een kleine update van de gewone iPad. Het is in maart exact geleden dat de iPad 2017 verscheen als opvolger van de iPad Air, dus tijd voor de jaarlijkse update daarvan. Het andere model dat in de database opduikt, is misschien een nieuwe iPad mini. Die is al jaren niet meer geüpdatet.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPad Pro met Face ID

Al tijden gaan er geruchten over een compleet nieuwe iPad Pro die allerlei functies van de iPhone X overneemt. Bijvoorbeeld Face ID en het vrijwel randloze design zonder thuisknop. Maar voor die iPad moet je nog even geduld hebben – veel waarschijnlijker is dat deze tijdens de WWDC in juni gepresenteerd wordt.

Keynote of persbericht?

Consomac meent dat Apple in maart een keynote organiseert waarin de nieuwe iPads gepresenteerd wordt. Maar vorig jaar toen de 9,7-inch iPad verscheen, deed Apple dat af met een persbericht. De kans is groot dat dat dit jaar ook gebeurt.