Terug naar Apple geeft sneakpreview 70+ nieuwe emoji: roodharigen, cupcake en nog veel meer
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple geeft sneakpreview 70+ nieuwe emoji: roodharigen, cupcake en nog veel meer

Door Laura Grootaarts17 juli 2018 09:312 min. leestijd0

Vandaag is het Wereld Emoji Dag, en Apple grijpt dit moment aan om de nieuwe emoji van 2018 aan ons voor te stellen. Het zijn er meer dan zeventig, en ze komen in de herfst uit voor je iPhone, iPad en ook de Mac.

Roodharige emoji en meer

Nieuwe emoji 2018

‘Later dit jaar komen er allerlei nieuwe sport-emoji en symbolen bij, zoals een nieuwe emoji voor een superheld, een softbal, een nazar-amulet en het oneindigheidssymbool’, aldus Apple over de nieuwe emoji 2018. De opvallendste toevoeging dit jaar heeft te maken met de kapsels van diverse emoji. Eindelijk zijn er roodharige en grijsharige emoji. En ook kale mensen en krullenbollen hebben dan eindelijk hun eigen emoji.

Nog meer nieuwe emoji 2018

emoji iOS 12emoji 2018 downloade

Daarnaast vind je onder de nieuwe emoji ook nog heel veel dieren. Want een papegaai, een kreeft, een pauw en een kangoeroe, die hadden we tot nu toe nog niet. Ook nieuw zijn onder meer een mango, een cupcake, sla, nieuwe superhelden en het oneindigheidsteken.

Nieuwe emoji downloaden

Wanneer je de nieuwe emoji kunt downloaden, is nog niet helemaal duidelijk. Ze maken deel uit van iOS 12 dat in september verschijnt. Maar meestal zitten ze niet in de allereerste versie daarvan, maar in een update. Vorig jaar bijvoorbeeld, maakten de nieuwe emoji deel uit van iOS 11.1 en dat verscheen eind oktober.

iCreate 122
iCreate 122
Aan de slag met iOS 14 & macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar