Terug naar Nieuwe details over Apple Watch bekend
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe details over Apple Watch bekend

Door Jelle Mol27 november 2014 09:432 min. leestijd0

Apple heeft zijn Watch-website bijgewerkt met nieuwe informatie over de tijdsindicatie, manieren om te communiceren en fitnessfuncties. Details over de prijzen en lancering zijn nog niet bekendgemaakt. Eerder werd bekend dat de Apple Watch beschikbaar moet komen in de lente van 2015.

Wijzerplaten

In de sectie Timekeeping gaat Apple in op de meest basale functie van het horloge. Op deze pagina worden diverse ‘Faces’ (wijzerplaten) uitgelicht die gebruikers kunnen instellen op hun Watch. Een wijzerplaat van luxemerken als Panerai, Omega en Armani hoef je overigens niet te verwachten. Verschillende horlogemakers hebben aangegeven agressief op te treden tegen digitale kopieën van hun horloges.

Apple Watch varianten

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Aan een wijzerplaat kunnen ook een soort widgets toegevoegd worden: kleine symbolen met informatie over bijvoorbeeld het alarm, aandelen, bewegingsactiviteiten en het weer. Door hierop te tikken wordt de bijhorende app direct geopend.

Communiceren via de Apple Watch

Zoals aangekondigd tijdens de presentatie van de Apple Watch beschikt de smartwatch over ‘nieuwe manieren om contact te leggen met anderen’. Zo kun je snel een tekening schetsen, een subtiele tik geven of je hartslag delen met je ‘gesprekspartner’. Leuk bedacht, maar de functies hebben nog steeds meer weg van een gimmick die je na drie keer vergeten bent  dan dat ze werkelijk van toegevoegde waarde lijken te zijn.

Tot slot worden de fitnessfuncties behandeld op de bijgewerkte website. De Activiteit-app maakt gebruik van de ingebouwde versnellingsmeter en hartslagmeter om je activiteiten vast te leggen. De wifi- en gps-data van de iPhone wordt daaraan toegevoegd.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar