Terug naar 'Nieuwe Apple Store komt in Utrecht'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Nieuwe Apple Store komt in Utrecht'

Door Redactie iCreate28 december 2016 11:482 min. leestijd0

Volgens het AD zou Utrecht weleens de vierde stad in Nederland met een Apple Store kunnen worden. Tot nu toe is er alleen in Amsterdam, Den Haag en Haarlem een officiële Apple Store. Apple zou interesse hebben in het oude pand van de C&A aan het Vredenburg: het pand met drie verdiepingen komt halverwege 2017 vrij. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt 1.350 vierkante meter.

C&A Utrecht nieuwe pand Apple

Er zijn natuurlijk tientallen officiële Apple-resellers in ons land gevestigd. Wat een Apple Store onderscheidend maakt is het typische design en de Apple Support-afdeling. Hier kun je met je defecte Apple-producten en vragen terecht.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple Store Utrecht

Makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail vindt het pand aan het Vredenburg passen bij Apple. “De lay-out past goed bij Apple. Het pand is vierkant en heeft een brede pui.” zegt hij. Naast het pand aan het Vredenburg komen er de komende jaren honderden vierkante meter aan winkelruimte beschikbaar in Utrecht. Ook hier zou Apple terechtkunnen volgens de makelaar. Echter zijn deze locaties volgens hem minder ‘prominent’.

Het bedrijf uit Cupertino was eerder ook al geïnteresseerd om een winkel in Utrecht te openen, maar zag er op het laatste moment vanaf omdat ze destijds geen nieuwe Apple Stores in Nederland wilde openen. Apple heeft niet gereageerd op de geruchten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar