Terug naar Nieuwe Apple Store in New York heeft VIP-ruimte met bankkluis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Apple Store in New York heeft VIP-ruimte met bankkluis

Door Jelle Mol15 juni 2015 11:342 min. leestijd0

New York is weer een Apple Store rijker. In de stad met de meeste Apple-winkels ter wereld werd dit weekend de zesde Store geopend in Upper East Side, een wijk in Manhattan. Het voormalige bankgebouw beschikt over een wel heel bijzondere ruimte: de bankkluis is namelijk omgebouwd tot VIP-ruimte waar klanten de Apple Watch uit kunnen proberen.

apple-store-upper-east-side

Bijzonder interieur

De nieuwste Apple Store is gelegen in een chic gedeelte van Manhattan. Omdat de iconische winkel op 5th Avenue binnenkort dichtgaat voor een kleine verbouwing, kan Upper East Side deels die klanten opvangen. In het bijzijn van Apple’s retaildirecteur Angela Ahrendts gingen zaterdag de deuren open van het bijna 100-jaar oude gebouw, dat een voor Amerikaanse begrippen bijzonder interieur heeft gekregen. Zo zijn er grote kroonluchters opgehangen evenals zwart-witfotografie. Ook zijn sommige schappen vernieuwd, waaronder die van Beats-koptelefoons die zijn opgehangen aan houten ‘hoofden’.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple Store Upper East Side

Bankkluis

De historie van het gebouw is terug te zien in accessoirekasten die veel weghebben van kluisjes en natuurlijk de enorme bankkluis in de kelder. De kluisdeur is intact gelaten, maar de ruimte heeft wel een ander doel gekregen. Op afspraak kunnen klanten hier de Apple Watch Edition, het horloge met een vanafprijs van € 11.000, in alle rust uitproberen. Niet weggelegd voor de gemiddelde klant dus, maar tijdens de opening mocht er wel een kijkje worden genomen.


De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar