Terug naar ‘Nieuwe AirPods 3 zijn er pas laat in 2021’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods 3 zijn er pas laat in 2021’

Door Koen van Ekeren16 maart 2021 09:102 min. leestijd0

Kijk je uit naar de nieuwe AirPods 2021? Dan wordt je geduld nog even op de proef gesteld. Terwijl eerder werd gedacht dat de lancering van de AirPods 3 in april zou plaatsvinden, is de verwachting nu dat de release op een veel later moment is.

AirPods 3 2021

AirPods 3 lancering

Volgens de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo start de massaproductie van de derde generatie AirPods in het derde kwartaal van 2021. Dit betekent dat we de nieuwe AirPods 3 pas vanaf de zomer mogen verwachten.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

In november voorspelde dezelfde Kuo nog dat de nieuwe AirPods in de eerste helft van 2021 worden gelanceerd, maar daar komt de analist dus op terug. In andere geruchten werd de maand april genoemd als meest waarschijnlijke lanceringsdatum.

Naast de reguliere AirPods werkt Apple ook aan een nieuwe versie van de AirPods Pro. Ook hiervan werd een lancering in april verwacht, maar deze professionele oortjes noemt Kuo niet in zijn voorspelling. Mogelijk zien we die wel al eerder op de markt verschijnen.

Vernieuwingen

Van het AirPods 3 ontwerp wordt verwacht dat ze de looks krijgen van de AirPods Pro. Dit betekent dat ze een kortere steel krijgen. Qua functionaliteit verandert er waarschijnlijk niet veel. Pro-functies blijven ook uit, zoals actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Kuo doet ook voorspellingen over de verkoop van de AirPods in 2021. Hij verwacht dat de AirPods het dit jaar moeilijker hebben; tot het derde kwartaal van 2021 zouden de oortjes ongeveer 25 procent minder worden verscheept dan vorig jaar.

De analist schrijft de afname toe aan een verlies van het marktaandeel. Er zijn goedkopere draadloze oortjes op de markt gekomen waarmee Apple moet concurreren.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bron: MacRumors

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar