Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws AirPods

Nieuwe AirPods 3 gelekt via iOS 13.2-bèta

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
AirPods 3 lek


Lees verder na de advertentie

Dit voorjaar verschenen de nieuwe AirPods 2, maar het is al tijd voor een nieuwe generatie AirPods. Eerder dit jaar waren er al geruchten over AirPods 3 met noise cancelling en een compleet nieuw design. Nu laaien die geruchten weer op, door hints die Apple per ongeluk zélf geeft.

Pictogram AirPods 3 iOS 13.2 bèta

Gisteren heeft Apple een bèta-versie uitgebracht van iOS 13.2. Mensen die in de code zijn gedoken, hebben daarin een duidelijke aanwijzing gevonden voor de komst van nieuwe AirPods. Er zit een pictogram van AirPods in de bèta, en daarop zien ze er net even anders uit dan de AirPods zoals we die nu kennen. Je ziet ze op de onderstaande afbeelding:

AirPods iOS 13

Het plaatje is opgedoken in de map met bestanden voor het Toegankelijkheids-menu in de Instellingen. Dat is een logische plek, want dit suggereert dat je de nieuwe AirPods zou kunnen gebruiken als een hoorhulpmiddel. Wellicht komt er een uitbreiding van de Live Luisteren-functie.

Noise cancelling


kooptip

Dat de AirPods voor het eerst een nieuw design krijgen, ligt voor de hand. Het lijkt erop dat de nieuwe AirPods noise cancelling krijgen, en daarvoor zijn wat aanpassingen in het ontwerp nodig. Al was het meer omdat er voor ruisonderdrukking meer energie en dus een grotere accu nodig is. Op eerder gelekte foto’s van wat de nieuwe AirPods zouden zijn, is dan ook een veel groter oplaaddoosje te zien. En de dopjes die erbij liggen, hebben bijzonder veel weg van het bovenstaande pictogram.

AirPods 3 release

Volgens eerdere geruchten zouden de AirPods 3 dit najaar al verschijnen. Dat lijkt wat dicht op de release van de vorige AirPods dit voorjaar, maar die hadden destijds behoorlijk wat vertraging opgelopen. Het zou heel goed kunnen dat Apple deze maand nog een event organiseert waarin de nieuwe AirPods worden aangekondigd, en mogelijk ook nieuwe iPad Pro-modellen en een nieuwe 16-inch MacBook Pro.

Bron: MacRumors

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!