Terug naar Nieuwe AirPods 3 gelekt via iOS 13.2-bèta
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe AirPods 3 gelekt via iOS 13.2-bèta

Door Laura Grootaarts3 oktober 2019 10:542 min. leestijd1

Dit voorjaar verschenen de nieuwe AirPods 2, maar het is al tijd voor een nieuwe generatie AirPods. Eerder dit jaar waren er al geruchten over AirPods 3 met noise cancelling en een compleet nieuw design. Nu laaien die geruchten weer op, door hints die Apple per ongeluk zélf geeft.

Pictogram AirPods 3 iOS 13.2 bèta

Gisteren heeft Apple een bèta-versie uitgebracht van iOS 13.2. Mensen die in de code zijn gedoken, hebben daarin een duidelijke aanwijzing gevonden voor de komst van nieuwe AirPods. Er zit een pictogram van AirPods in de bèta, en daarop zien ze er net even anders uit dan de AirPods zoals we die nu kennen. Je ziet ze op de onderstaande afbeelding:

AirPods iOS 13

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het plaatje is opgedoken in de map met bestanden voor het Toegankelijkheids-menu in de Instellingen. Dat is een logische plek, want dit suggereert dat je de nieuwe AirPods zou kunnen gebruiken als een hoorhulpmiddel. Wellicht komt er een uitbreiding van de Live Luisteren-functie.

Noise cancelling

AirPods 3 lek

Dat de AirPods voor het eerst een nieuw design krijgen, ligt voor de hand. Het lijkt erop dat de nieuwe AirPods noise cancelling krijgen, en daarvoor zijn wat aanpassingen in het ontwerp nodig. Al was het meer omdat er voor ruisonderdrukking meer energie en dus een grotere accu nodig is. Op eerder gelekte foto’s van wat de nieuwe AirPods zouden zijn, is dan ook een veel groter oplaaddoosje te zien. En de dopjes die erbij liggen, hebben bijzonder veel weg van het bovenstaande pictogram.

AirPods 3 release

Volgens eerdere geruchten zouden de AirPods 3 dit najaar al verschijnen. Dat lijkt wat dicht op de release van de vorige AirPods dit voorjaar, maar die hadden destijds behoorlijk wat vertraging opgelopen. Het zou heel goed kunnen dat Apple deze maand nog een event organiseert waarin de nieuwe AirPods worden aangekondigd, en mogelijk ook nieuwe iPad Pro-modellen en een nieuwe 16-inch MacBook Pro.

Bron: MacRumors

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Anno.niem
Lezer
Anno.niem

K denk HARTSTIKKE FAKE