Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Nieuwe AirPods verschijnen in mei, net als MacBook Pro’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Nieuwe AirPods 2020 mei


Lees verder na de advertentie

AirPods-liefhebbers hoeven niet lang te wachten totdat Apple weer een nieuwe versie van zijn draadloze oordopjes presenteert. Volgens tech-journalist Jon Prosser – die onlangs correcte voorspellingen deed over de iPhone SE – verschijnen de nieuwe AirPods 2020 de volgende maand. Ook lanceert Apple in mei een nieuwe MacBook Pro.

Nieuwe AirPods 2020 in mei?

Op 15 maart twitterde de nog niet zo bekende Apple-lekker Jon Prosser het volgende: ‘Waarschijnlijk de gekste timing ooit, maar er komen nieuwe Apple-producten deze week’. Drie dagen later verschenen een nieuwe iPad Pro en MacBook Air. Op 31 maart volgde een tweet waarin Prosser het als enige had over een nieuwe iPhone SE op 15 april. En inderdaad: de SE werd op die dag gepresenteerd.

Daarmee heeft Prosser zich de afgelopen maand bewezen als betrouwbare Apple-insider en krijgen zijn tweets meer gewicht. Nu heeft hij het dus over nieuwe AirPods en een nieuwe MacBook Pro. Ze zouden eigenlijk worden onthuld tijdens een speciaal evenement in maart, dat vanwege het coronavirus niet doorging. Nu worden ze in mei verwacht.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Meer details over deze producten geeft Prosser niet. Vooral de AirPods zijn nog een groot vraagteken. Omdat de AirPods Pro nog kortgeleden werden gepresenteerd (in november), verwachten we dat het om een ‘gewone’ versie van de AirPods gaat. Geruchten hierover zijn er nog nauwelijks geweest. Het Taiwanese DigiTimes kwam wel met een verrassend bericht over een zogenaamde ‘AirPods Pro Lite’. Deze AirPods zouden wat functies van de Pro-versie hebben, maar dan voor een toegankelijkere prijs.

MacBook Pro

De genoemde MacBook Pro laat zich gemakkelijker voorspellen. Op 4 april had diezelfde Prosser het al over een 13-inch MacBook Pro die in mei moet verschijnen. Verwacht wordt dat het apparaat dezelfde veranderingen ondergaat als zijn grotere 16-inch broer in november. Zo zou hij het zelfde Magic Keyboard krijgen, wordt de processor ververst en maakt Apple de schermranden smaller. Mogelijk wordt het schermdiagonaal daardoor vergroot naar 14 inch.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws over nieuwe Apple-producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: