Terug naar ‘Nieuwe AirPods verschijnen in mei, net als MacBook Pro’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods verschijnen in mei, net als MacBook Pro’

Door Koen van Ekeren20 april 2020 09:462 min. leestijd0

AirPods-liefhebbers hoeven niet lang te wachten totdat Apple weer een nieuwe versie van zijn draadloze oordopjes presenteert. Volgens tech-journalist Jon Prosser – die onlangs correcte voorspellingen deed over de iPhone SE – verschijnen de nieuwe AirPods 2020 de volgende maand. Ook lanceert Apple in mei een nieuwe MacBook Pro.

Nieuwe AirPods 2020 in mei?

Op 15 maart twitterde de nog niet zo bekende Apple-lekker Jon Prosser het volgende: ‘Waarschijnlijk de gekste timing ooit, maar er komen nieuwe Apple-producten deze week’. Drie dagen later verschenen een nieuwe iPad Pro en MacBook Air. Op 31 maart volgde een tweet waarin Prosser het als enige had over een nieuwe iPhone SE op 15 april. En inderdaad: de SE werd op die dag gepresenteerd.

Daarmee heeft Prosser zich de afgelopen maand bewezen als betrouwbare Apple-insider en krijgen zijn tweets meer gewicht. Nu heeft hij het dus over nieuwe AirPods en een nieuwe MacBook Pro. Ze zouden eigenlijk worden onthuld tijdens een speciaal evenement in maart, dat vanwege het coronavirus niet doorging. Nu worden ze in mei verwacht.

Meer details over deze producten geeft Prosser niet. Vooral de AirPods zijn nog een groot vraagteken. Omdat de AirPods Pro nog kortgeleden werden gepresenteerd (in november), verwachten we dat het om een ‘gewone’ versie van de AirPods gaat. Geruchten hierover zijn er nog nauwelijks geweest. Het Taiwanese DigiTimes kwam wel met een verrassend bericht over een zogenaamde ‘AirPods Pro Lite’. Deze AirPods zouden wat functies van de Pro-versie hebben, maar dan voor een toegankelijkere prijs.

MacBook Pro

De genoemde MacBook Pro laat zich gemakkelijker voorspellen. Op 4 april had diezelfde Prosser het al over een 13-inch MacBook Pro die in mei moet verschijnen. Verwacht wordt dat het apparaat dezelfde veranderingen ondergaat als zijn grotere 16-inch broer in november. Zo zou hij het zelfde Magic Keyboard krijgen, wordt de processor ververst en maakt Apple de schermranden smaller. Mogelijk wordt het schermdiagonaal daardoor vergroot naar 14 inch.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws over nieuwe Apple-producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar