Terug naar 'Eind 2018 verschijnen er nieuwe AirPods'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Eind 2018 verschijnen er nieuwe AirPods'

Door Laura Grootaarts20 december 2017 11:132 min. leestijd0

Apple is van plan om een nieuwe versie van de AirPods uit te brengen. De vernieuwde draadloze oordopjes zouden in de tweede helft van 2018 te koop moeten zijn.

Nieuwe AirPods 2018

De informatie is afkomstig van de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo, en hij zit vaak een heel eind in de juiste richting. Het zou gaan om de tweede generatie van de AirPods, en die zou dus exact twee jaar na de release van de eerste generatie in de winkels liggen. Of de draadloze oordopjes opvallende nieuwe functies krijgen, is op dit moment nog niet bekend.

AirPower

AirPower iPhone X
Apple bracht in september de iPhone 8 en de iPhone X uit: de eerste iPhone-modellen die draadloos oplaadbaar zijn volgens de Qi-standaard. Apple kondigde aan dat er in 2018 een eigen accessoire komt voor draadloos opladen: de AirPower-mat. Hiermee kun je ook je Apple Watch opladen, en de huidige AirPods: daar moet je dan wel een optionele draadloze oplaadcase bij aanschaffen. Het is nog maar de vraag of de AirPods van 2018 standaard al voorzien zijn van een draadloos oplaadbare huls, of dat je deze er ook los bij moet kopen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De AirPods zijn razend populair. Eerder deze week werd bekend dat het bijvoorbeeld lastig wordt om voor kerst nog een setje AirPods te bemachtigen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar