Terug naar ‘Nieuwe AirPods 2 verschijnen begin 2019’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe AirPods 2 verschijnen begin 2019’

Door Koen van Ekeren3 december 2018 11:542 min. leestijd0

Het nieuwe jaar breekt bijna aan en het eerste product dat Apple lanceert, is mogelijk een nieuwe versie van de AirPods. De draadloze oordopjes ondersteunen draadloos opladen en ze verschijnen al in het eerste kwartaal van 2019, zo meldt Ming-Chi Kuo. Een jaar later komt Apple zelfs met compleet vernieuwde AirPods.

nieuwe AirPods 2 lancering

AirPods 2 lancering

Volgens de zeer goed ingelichte Kuo verschijnt er in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar een ‘model met ondersteuning voor draadloos opladen’. Vermoedelijk worden de AirPods geleverd met een draadloze oplaadcase. Verder meldt de Apple-analist dat het model geüpgradede bluetooth-specificaties heeft, evenals een nieuwe scharnier en verbeterde interne componenten.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

In 2020 komt Apple zelfs met een ‘compleet nieuw ontwerp’ van zijn draadloze oortjes, meldt Kuo. Hoe die versie eruit ziet, geeft de analist niet prijs. Eerder gingen er al geruchten dat Apple voor 2019 plannen had voor een high-end-versie. Die zouden voorzien zijn van ruisonderdrukking en waterbestendig zijn. Daarnaast is er een verbeterde chip. Deze maakt onder meer een ‘Hé Siri’-functionaliteit mogelijk.

Kuo verwacht in de komende jaren veel van de AirPods, die Apple voor het eerst lanceerde in september 2016. Vorig jaar verkocht Apple in totaal 16 miljoen eenheden van de AirPods en in 2021 zou dit oplopen naar boven de 100 miljoen. Kuo noemt de AirPods ‘Apple’s populairste accessoires ooit’.

iCreate 103
iCreate 103
De ultieme vergelijking: iPhone XS vs. iPhone XR

Hoofdtelefoon Apple

Er gaan ook geruchten dat Apple een over-ear hoofdtelefoon uitbrengt. Ook die zou in 2019 moeten verschijnen. Er is nog weinig bekend over deze koptelefoon, maar volgens geruchten heeft hij geluidsonderdrukking en is de draadloze functionaliteit vergelijkbaar als bij de AirPods. Een recent opgedoken patent wijst erop dat de hoofdtelefoon veel slimmer en intuïtiever werkt dan vergelijkbare hoofdtelefoons.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar