Terug naar Apple verrast: mogelijk ook nieuwe AirPods 2 en AirPower in 2018
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verrast: mogelijk ook nieuwe AirPods 2 en AirPower in 2018

Door Koen van Ekeren24 oktober 2018 11:032 min. leestijd0

Het zijn drukke maanden voor Apple. In september lanceerde het bedrijf zijn nieuwe iPhones en besturingssystemen. Voor aankomende dinsdag staan nieuwe iPads en een bijna compleet vernieuwde Mac-lijn op het programma. En na het oktober-event is het nog niet klaar, want Apple hoopt nog nieuwe AirPods en de AirPower te kunnen lanceren.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Tóch een AirPower in 2018?

AirPower release

Dat meldt Ming-Chi Kuo in zijn nieuwste voorspellingen. De Apple-analist verwacht dat Apple de nieuwe AirPods en AirPower in het laatste kwartaal van 2018, of vroeg in het eerste kwartaal van 2019, zal lanceren.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De voorspelling over AirPower is opmerkelijk, want door eerdere geruchten leek het onwaarschijnlijk dat AirPower dit jaar nog zijn debuut maakt. Bronnen binnen Apple stelden zelfs dat Apple het concept en verwerkt in een compleet nieuw product. Dit product zou op z’n vroegst in de lente van 2019 aangekondigd worden.

Kuo verwacht echter dat AirPower nog in 2018 zijn debuut maakt, zoals dat ook door Apple was beloofd. Mogelijk wordt AirPower al genoemd tijdens het evenement in oktober. Het is al een ruim een jaar geleden dat Apple de oplaadmat heeft gepresenteerd. Daarmee kan je de iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd draadloos opladen.

Nieuwe AirPods 2

AirPods

Apple werkt ook aan een duurdere variant van zijn draadloze oortjes: de AirPods 2. Die krijgt een nieuwe verbeterde chip, die de ‘Hé Siri’-functionaliteit mogelijk maakt. Nu moet je nog twee keer op het oortje tikken om Siri te activeren. Ook zouden de oortjes een stuk waterbestendiger zijn en er is noise-cancelling ingebouwd. De AirPods 2 krijgen ook een verbeterde oplaadcase, stelt Kuo. Die zou de AirPower ondersteunen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar