Terug naar Nieuwbouwhuizen krijgen HomeKit-integratie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwbouwhuizen krijgen HomeKit-integratie

Door Sven Lamers13 maart 2017 11:322 min. leestijd0

Als je aan de bouw van een nieuw huis begint, wil je dat alles perfect aan je wensen voldoet. En bij die wensen hoort uiteraard ondersteuning voor Apple’s HomeKit. De Duitse fabrikant WeberHaus biedt daarom nu nieuwbouwhuizen aan waarin Apple’s systeem geïntegreerd is. Het wordt in de bestellijsten naast twee andere domotica-systemen aangeboden.

HomeKit-huis

Bestuur alles in je huis

WeberHaus wil dat kopers van een nieuwbouwhuis voortaan alles in hun huis gemakkelijk via de iPhone, iPad of Apple Watch kunnen besturen – desgewenst ook via Siri. Het bedrijf is de eerste Europese fabrikant van huizen met HomeKit. Maar wat houdt ‘alles in je huis’ precies in? WeberHaus wil je onder meer de vloerverwarming, jaloezieën en ingebouwde lichtinstallaties laten bedienen. Daarnaast is er ondersteuning voor aanvullende producten – zoals gloeilampen, slimme stekkerdozen en ouderwetse verwarmingen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Details over prijzen en beschikbaarheid van de huizen heeft de fabrikant echter nog niet beschikbaar gemaakt. Tijdens de eigen beurs van WeberHaus is het mogelijk om alvast een zo’n huis te bekijken.

Integratie van HomeKit

In de VS heeft Apple al samenwerkingen met verschillende bouwbedrijven. In het Californische Alameda staat al een huis met extra domotica-techniek ter waarde van 30.000 dollar. Volgens Apple’s marketingmanager Greg Joswiak wil het bedrijf eindelijk de mainstream-markt voor huizen met HomeKit bereiken. En dat werkt het beste als de huizen al bij de bouw van HomeKit worden voorzien.

In het huis in Californië gaat de HomeKit-ondersteuning nog wat verder dan bij WeberHaus. Er is bijvoorbeeld een audio-installatie, slimme deursloten en een video-intercom.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
HomeKit
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar