Terug naar Wordt dit de iPhone 4s?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wordt dit de iPhone 4s?

Door Redactie iCreate26 april 2011 13:182 min. leestijd3

Dat Pasen de tijd is voor creatieve uitspattingen blijkt uit recente ontwerpen die zijn uitgelekt voor de iPhone 4S en de iPhone 5. De meeste zullen fake zijn, maar we zetten ze voor je op een rijtje:

iPhone 4S
MIC Gadget publiceerde op Tweede Paasdag een afbeelding van een witte iPhone. Deze lijkt op de iPhone 4, maar heeft een groter display dan zijn voorganger. MIC Gadget noemt de evolutie niet de iPhone 5, maar de iPhone 4S. MIC Gadget zet wel vraagtekens bij de betrouwbaarheid van de afbeelding, mogelijk betreft het hier het prototype iPhone met een A5-processor waarmee game-ontwikkelaars mogen testen om hun apps ‘iPhone 5-proof’ te maken.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPhone 5
Ook voormalig Engadgetredacteur Joshua Topolsky zegt nieuwe informatie over de iPhone 5 te hebben verzameld. Hij verklaart dat Apple wél met een nieuw design voor de dag komt. Naar eigen zeggen lijkt de iPhone 5 meer op de iPod Touch dan op de iPhone 4. Het ontwerp krijgt volgens Tolopsky een druppelachtige vorm en wordt aanzienlijk dunner. Zonder afbreuk te doen aan de resolutie, krijgt het scherm een afmeting van 3,7 inch. Pech voor lezers die wel iets zien in deze iPhone 5: volgens de MacRumors is Topolsky’s informatie onwaar.

Onze inzending
De redactie van iCreate heeft ook niet stil gezeten, en heeft zelf een iPhone 5 ontworpen met een maximaal display.

Wat denk jij, zit de echte iPhone 4s (of iPhone 5) er bij?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Vincent Swart
Lezer
Vincent Swart

Die van MIC Gadget is fake. Er is niet eens plek voor een SIM-kaart, zelfs niet een Micro-SIM. En hij is lelijk. Die van iCreate is geloofwaardiger, maar dan wel onder iPhone 4S.

kevin`
Lezer
kevin`

hopelijk die bovenste !!

jordy
Lezer
jordy

ik geloof niet dat er een grote home knop wordt gebruikt,ik denk dat we gewoon moeten afwachten wat het wordt ik geloof hier niet zo in.