Terug naar iPhone niet meer vast in 1970 dankzij iOS 9.3
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone niet meer vast in 1970 dankzij iOS 9.3

Door Laura Grootaarts25 februari 2016 17:032 min. leestijd0

Het is een opmerkelijke fout, de 1970 datum-bug. Verzet de datum op je iPhone niet naar 1970, want dan start je iPhone niet meer op. Apple beloofde vorige week al dat er een update zou komen om het probleem te verhelpen, en in de bèta-versie van iOS 9.3 is te zien dat ze er inderdaad werk van maken.

Oplossing in bèta iOS 9.3

De testversie van iOS 9.3 verscheen eerder deze week en lost het probleem om, meldt MacRumors. De oplossing is tweeledig. Het eerste deel van de oplossing is ter voorkoming van het probleem. In de nieuwe versie van iOS is het eenvoudig weg niet meer mogelijk om de datum zo ver terug te draaien. Het wieltje waarmee je de datum aanpast, gaat niet meer verder terug dan   31 december 2000 en daarmee is het probleem uit de wereld. Maar daarnaast zijn ook toestellen die al te maken hadden met deze bug, gebaat bij deze update. Hang je iPhone dan aan de Mac en herstel hem via iTunes.

iOS 9.3

De uiteindelijke versie van iOS 9.3 is nu nog niet uit. We verwachten dat het vernieuwde besturingssysteem voor de iPhone en de iPad medio maart wordt aangekondigd tijdens een keynote van Apple, waarin ook de iPad Air 3 en de iPhone 5se worden geïntroduceerd. Lees ook ons artikel over de fijnste nieuwe functies in iOS 9.3, met onder meer Night Shift.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar