Terug naar Wat moet je kijken? Netflix komt met shuffle-functie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wat moet je kijken? Netflix komt met shuffle-functie

Door Laura Grootaarts20 augustus 2020 10:202 min. leestijd0

Welke Netflix-film moet ik kijken? Is er nog een serie die ik niet mag missen? Voor de eeuwige twijfelaars komt Netflix binnenkort met iets nieuws: een shuffle-knop!

Netflix op tv

Netflix shuffle-knop

De shuffle-knop wordt sinds vorige maand getest onder een klein aantal Netflix-gebruikers, zo bevestigde de streamingdienst tegenover de website TechCrunch. Behoor je tot de groep testers, dan zie je de shuffle-knop bij het starten van Netflix: hij verschijnt dan onder je profiel. De test wordt uitgevoerd in de Netflix-app op smart tv’s dus nog niet op iPhone of iPad.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Duw je op de knop, dan wordt er een willekeurige film of serie gestart. Netflix zoekt daarbij iets dat bij je voorkeuren past. Het kan een film of serie zijn die je in je lijst hebt opgeslagen. Of iets wat aansluit bij de dingen die je eerder al hebt bekeken op Netflix. Dit levert dezelfde ervaring op als traditionele televisie: je zet hem aan, iets begint te spelen en je kijkt. De bedoeling is dat kijkers snel en eenvoudig iets vinden dat bij hun voorkeuren past.

Wanneer?

Of en wanneer de shuffle-functie beschikbaar komt voor iedereen, is nog niet duidelijk. Netflix test regelmatig mogelijke nieuwe functies en het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de feedback van de testers.

Bron: TechCrunch

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟
Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar