Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Moederdag-cadeau 2022: maak je moeder blij met deze gadgets

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
Moederdag cadeau


Lees verder na de advertentie

Komende zondag 8 mei is het alweer Moederdag. Ben je nog op zoek naar een leuk Moederdag-cadeau, en is je moeder gek op gadgets? Kijk dan eens naar onze selectie cadeautjes. Hier heeft ze langer plezier van dan van een bosje bloemen! Onze gadgets zijn leuk, handig en ook nog eens betaalbaar. Je vindt hier zeker iets waar ze blij van wordt!

Handige mobiele fotoprinter

Moederdag-cadeau: mobiele printer

Maakt je moeder graag foto’s en selfies met haar iPhone, dan is de Canon Zoemini een heel geschikt Moederdag-cadeau. Wanneer ze dit handige fotoprintertje voortaan in haar tas heeft zitten, maakt ze altijd en overal direct een fotosticker van haar iPhone-foto’s. De Canon Zoemini print op fotopapier van 5 x 7,6 cm en er worden gelijk dertig vellen meegeleverd. Via bluetooth print je direct vanaf je iPhone en met de bijbehorende app kun je de foto’s eerst nog bewerken. De Canon Zoemini wordt geleverd met een stijlvolle hardcase. Hij kost € 129,95 bij onder meer Coolblue.

Stijlvol transparant iPhone-hoesje

iPhone-hoesje


kooptip

 

De BlueBuilt Sweet Blossom Soft Case beschermt je moeders iPhone niet alleen, maar fleurt hem ook op. Het hoesje is grotendeels transparant, zodat de kleur van haar iPhone nog prima zichtbaar blijft. Het materiaal is dun en flexibel, en heeft uiteraard de juiste uitsparingen voor de camera en alle knoppen. Er zijn verschillende dessins verkrijgbaar, ook voor verschillende iPhone-modellen. Bij CoolBlue koop je de BlueBuilt Sweet Blossom Soft Case voor slechts € 15,99.

Slimme waterfles

Moederdag-cadeau: slimme waterfles

Dit is het perfecte Moederdag-cadeau voor elke moeder die probeert om voldoende water te drinken, maar daar niet altijd in slaagt. De Hidrate Spark Steel van 500 ml werkt namelijk samen met je iPhone en herinnert je eraan wanneer het weer tijd is om een slokje te nemen. Via de app houd je perfect bij hoeveel je al gedronken hebt en de led-verlichting in de fles geeft aan hoe je ervoor staat qua vochtinname. Heel handig als je veel gebruikmaakt van de app Gezondheid. Bij Amac koop je de Hidrate Spark Steel voor € 69,95.

AirPods schoonmaakset

AirPod schoonmaakset

Heb jij een moeder die altijd sport met haar AirPods in? Dan is het vast geen overbodige luxe om ze een keer goed schoon te maken. En dat gaat het beste met de KeyBudz AirCare Cleaning Kit. In deze schoonmaakkit vind je alles wat je nodig hebt: 2 microvezeldoekjes, 1 medium borsteltje, 3 kleine borsteltjes, 5 katoenen wattenstaafjes, 6 antibacteriële katoenen wattenstaafjes, 10 AirCare stickers en 6 antibacteriële natte en droge doekjes. Volg het meegeleverde stappenplan en je AirPods worden weer als nieuw. Bij Amac koop je de kit voor € 17,95.

Hippe Bluetooth-speaker

Sony bluetooth speaker

Luistert je moeder altijd en overal muziek, het liefst zelfs onder de douche? Dan is de Sony SRS-XB13 haar op het lijf geschreven! Deze compacte, lichte Bluetooth-speaker heeft een accuduur van maar liefst 16 uur en levert een krachtig geluid met diepe bassen. De speaker is water- en stofdicht (IP67), en zelfs beschermd tegen UV-straling. Je koopt de speaker (verkrijgbaar in zes kleuren) voor € 49.

Slimme sleutelhanger

airtag sleutelhanger

Met een AirTag aan haar sleutelbos is je moeder nooit meer haar sleutels kwijt. En met deze KeyBudz AirTag Keyring in Blush Pink kan dat ook nog eens op een stijlvolle manier. De sleutelhanger is gemaakt van echt leder en zal er bij langer gebruik alleen maar mooier uit gaan zien. Dankzij de handige drukknop is het heel eenvoudig om de AirTag erin te stoppen en eruit te halen. De KeyBudz AirTag Keyring is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Koop nu twee stuks voor een prijs van € 29,95 bij Amac (of één voor € 19,95).

Kortlopend abonnement

icreate kortlopend abonnement

Fungeer jij ook altijd als helpdesk als je moeder weer eens iets niet kan vinden op haar iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch? Doe haar en jezelf een plezier en geef haar een iCreate cadeau! Dan haalt ze meer uit al haar Apple-apparaten en kom jij eindelijke eens aan je rust toe. Met dit kortlopende abonnement ontvangt ze zelfs drie uitgaven en jij betaalt slechts € 20 (in plaats van € 28,50).

Chic Apple Watch-bandje

Moederdag-cadeau: Apple Watch bandje

Met de DBramante1928 Madrid bandjes geef je het slimme horloge van je moeder de uitstraling van een klassiek horloge. De leren bandjes zijn er in zes verschillende kleuren en hebben roségouden sluitingen. Net als bij de KeyBudz AirTag Keyring wordt het leer alleen maar mooier naarmate je het langer draagt. Het perfecte Apple Watch-bandje voor de meer chiquere gelegenheden. Bij CoolBlue verkrijgbaar voor € 46,99.

Slimme thermometer

slimme thermometer

De Withings Thermo Smart Temporal Thermometer is niet alleen slim, maar ook gebruiksvriendelijk en hygiënisch. Je meet de temperatuur namelijk door deze dicht bij de linkerkant van je voorhoofd te houden, zonder de huid aan te raken. Vervolgens nemen 16 infraroodsensoren meer dan 4000 metingen om tot een betrouwbaar resultaat te komen. De thermometer synchroniseert automatisch met de app op je smartphone, waar je alle gemeten temperaturen gemakkelijk bijhoudt. Je koopt dit Moederdag-cadeau voor € 99,95 bij onder meer Apple.