Terug naar Moederdag-cadeau: de leukste gagdets voor je moeder
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Moederdag-cadeau: de leukste gagdets voor je moeder

Door Laura Grootaarts3 mei 2021 11:303 min. leestijd0

Aanstaande zondag 9 mei is het moederdag! Dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen inspiratie voor een leuk en betaalbaar cadeau, maar wil je eens wat anders dan bloemen of bonbons? En is je moeder fan van Apple? We helpen je een handje en zetten de leukste moederdag cadeaus voor je op een rij.

Een superdun iPhone-hoesje

Een iPhone-hoesje zorgt voor bescherming en een betere grip. Het jammere is dat hoesjes vaak afbreuk doen aan het mooie ontwerp van de iPhone. Maar met de superdunne iPhone-hoesjes van Gustaav oogt je iPhone nog altijd even chic! Dankzij de Gustaav Moederdag actie krijg je nu 10% korting op je aankoop.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

AirTags

AirTag

Is je moeder altijd alles kwijt? Haar sleutels, haar tas, haar portemonnee? Dan heeft ze een AirTag nodig. Deze tracker bevestig je aan kostbare spullen en als je die dan kwijt bent, kun je op je iPhone kijken waar ze gebleven zijn. Of je ‘pingt’ ze even om te horen waar ze liggen.

Pen Tips voor de Apple Pencil

Pen tips

De makers van de Pen Tips dichten deze siliconen Apple Pencil-puntjes allerlei mooie eigenschappen toe. Ze geven extra bescherming aan de punt van je Apple Pencil, ze reduceren het tik-geluid van je Pencil op het scherm, ze zorgen voor meer grip en je kunt zodoende preciezer te werk gaan. Da’s allemaal fantastisch, maar je moeder wil ze gewoon omdat ze een gaaf kleuraccent geven aan de Apple Pencil 1 of 2. Want wit is ook maar zo wit, toch?

Een handig speakertje

Ultimate Ears Wonderboom 2

Een compact speakertje dat je overal mee naartoe neemt, handig toch? De Wonderboom is een bluetooth-speakertje met 360-graden-geluid. Hij is compact, stevig en waterdicht. Een klein speakertje met een groot geluid! Je kunt kiezen uit kleuren als ‘Just Peach’ en ‘Radical Red’.

Slimme waterfles

Hidrate spark

Het blijft lastig om dagelijks genoeg water te drinken, maar met de Hidrate Spark moet het lukken. Deze fles registreert hoeveel water je al gedronken hebt en hoeveel je nog moet. Vergeet je te drinken, dan licht de fles mooi op en op je iPhone kun je de stand van zaken in de gaten houden.

Een chique draadloze oplader

Draadloze oplader

Heeft je moeder een iPhone 8 of nieuwer? En een oplaadkabeltje dat langzaam maar zeker begint te rafelen? Tijd voor iets nieuws, iets beters! De iPhones van de laatste jaren kun je draadloos opladen. Kies voor een mooie draadloze oplader, zoals deze Native Union Drop.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar