Terug naar Microsoft doet huilie huilie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Microsoft doet huilie huilie

Door Redactie iCreate6 januari 2011 12:132 min. leestijd7

Microsoft vond het nodig om tijdens de Consumer Electronics Show (CES) uit te halen naar Apple. Het commentaar was echter van het niveau– zoals Geert Wilders zo mooi kan zeggen –  huilie huilie.

Situatie
De sneer naar Apple kwam van Steven Sinofsky, de grote man achter Windows. Tijdens een presentatie schetste hij de volgende situatie:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Sinofsky zat in een vliegtuig naast een passagier die een arsenaal aan Apple-apparaten gebruikte voor, tijdens en na de vlucht. Voor vertrek sms’te en belde de passagier op z’n iPhone. Eenmaal in de lucht keek hij een film op een iPad, luisterde naar muziek op zijn iPod om bij landing een MacBook open te klappen.

‘Dat is niet bepaald geconvergeerd’, aldus Sinofsky. Doelend op het feit dat zijn medepassagier maar liefst vier apparaten gebruikte voor een paar simpele taken. Volgens de Windows-topman wil Microsoft zijn gebruikers niet door zo’n ‘hel’ slepen, hij weet ‘dat er een betere toekomst is’. Daarom gaat Microsoft ‘het gat tussen computers en mobiele apparaten dichten’. Sinofsky ziet een toekomst voor zich waarbij je nog maar één of twee apparaten bij je draagt. Maar op de vraag hoe Microsoft dit wil bewerkstelligen, had Sinofsky alleen een ontwijkend antwoord paraat: ‘ik wil nog niet speculeren over toekomstige apparaten’.

Huilie huilie
Leuk verhaal van Sinofsky, maar ik hoor overwegend ‘huilie huilie’. De passagier die hij tegenkwam zat gewoon goed in de slappe was. En over Microsofts droom om de consument met slechts twee apparaten de straat op te sturen; dat kan nu ook al, met een iPhone en een MacBook. Als je die twee apparaten op zak hebt, ga je mij niet vertellen dat je een iPod of iPad nog écht nodig hebt.

Hoeveel Apple-apparaten heb jij op zak?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

7
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Harry
Lezer
Harry

Ach, Microsoft het heeft de zakelijke markt en loopt, met een flinke achterstand, Apple na te apen en te beklagen, zo lang als ze bestaan. Laat ze maar..

Michael Weijenberg
Lezer
Michael Weijenberg

Die passagier zat niet alleen goed in de slappe was maar is in mijn ogen ook niet echt handig bezig. iPhone, check maar je gaat toch geen film kijken op iPad terwijl je een iPod gebruikt? Die muziek kan toch ook op de iPad? En bij landing een MacBook openklappen heeft ook al weinig zin. Aan de ander kant het zijn wel vier apparaten die gelijk werken (instant-on), alleen dat al zie ik Microsoft nog niet zo snel ontwikkelen 😉

Peer
Lezer
Peer

Het fanboy gehalte is erg hoog in dit artikel.

Jaap Veenstra
Lezer
Jaap Veenstra

Erg hoog fanboy-gehalte. Jammer hoor. Ja, Apple maakt mooie apparaten, maar wanneer kan een Apple-fan eindelijk eens toegeven dat Windows 7 gewoon een goed OS is? En geen instant-on bij Microsoft? Kom op zeg: mijn Asus-notebook is ook gewoon instant-on hoor… geen wachttijd. Gewoon klep open en wachtwoord invoeren…

Robin
Lezer
Robin

Begrijp niet wat de mensen hier doen die niet van Apple houden. Ogen open dit is een fan site over Apple met liefhebbers van Apple. Was vroeger windows fan , maar na het brakke windows 7 en Vista nu over op apple en geen seconde spijt. Ben niet de enigste en de laatste tijd en nu te lezen in dit artikel bakt Microsoft er de laatste tijd niets meer van. Plus zijn ze echt alles aan het naapen van Apple kijk maar naar Windows 7 met de dock onderaan. Ontwaak nu maar eens Microsoft fan boys heb ik ook gedaan… Lees meer »

Maarten
Lezer
Maarten

Galaxy Tab van Samsung =
iPhone (bellen, SMS, 3G) +
iPad (web, mail) + macBook (flash)

Alles samen in 1 handzaam en vooral licht(!) apparaat
(hoewel ik ‘m niet makkelijk in een broekzak wegkrijg)

rponnie
Lezer
rponnie

zucht…wat een verhaal van niks.