Terug naar 'Meer bewijs voor iPhone 7 met 256 GB opslagruimte'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Meer bewijs voor iPhone 7 met 256 GB opslagruimte'

Door Laura Grootaarts25 augustus 2016 10:432 min. leestijd0

Het gerucht over een iPhone 7 met meer opslagruimte is de afgelopen tijd al in allerlei varianten opgedoken. En nu is is er weer nieuw bewijs: via Twitter zijn er documenten gelekt.

Schema verklapt drie uitvoeringen

Twitteraar @the_malignant laat een schema zien waarop gesproken wordt over drie uitvoeringen: namelijk met 32, 128 en 256 GB. De geheugenmodule voor die laatste zou worden geleverd door Toshiba, de overige twee door een andere nog onbekende fabrikant. Op het document is trouwens geen enkele referentie te zien aan de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, maar @the_malignant heeft vaker bewezen dat hij beschikt over kloppende informatie.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel


Eindelijk van die 16 GB af

De iPhone 6s (Plus) is verkrijgbaar met 16, 64 of 128 GB opslag. De varianten met 16 en 64 GB gaan dus verdwijnen. Apple krijgt al tijden veel kritiek op de karige 16 GB van het het instapmodel en lijkt daaraan nu eindelijk iets te doen door de opslagruimte te verdubbelen. Dat moet ook wel: er is al járen een iPhone-uitvoering met 16 GB opslag, en ondertussen zijn apps, foto’s en video’s alsmaar groter geworden. Met 256 GB heeft de iPhone een grotere opslagruimte dan ooit tevoren, wel zijn er iPads met deze capaciteit.

Release iPhone 7

Naar verwachting presenteert Apple de iPhone 7 tijdens een keynote op 7 september. De iPhone zou in de eerste groep landen vanaf 9 september te pre-orderen zijn, op 23 september ligt-ie dan ook echt in de schappen. Nederland volgt over het algemeen één tot enkele weken later.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar