Terug naar ‘Foto toont mal van iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Foto toont mal van iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus’

Door Koen van Ekeren22 mei 2017 15:422 min. leestijd0

Naar verwachting presenteert Apple dit jaar drie nieuwe smartphones: de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en een revolutionaire iPhone 8. Een foto van drie vermeende iPhone-mallen geeft mogelijk wat aanwijzingen over het uiterlijk van deze toestellen.

mal van iPhone 8

Mal van iPhone 8

De foto verscheen op de Chinese website Weibo en werd opgemerkt door 9to5Mac. Mocht het inderdaad gaan om gietvormen van de nieuwe iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus, dan zijn ze waarschijnlijk bedoeld om er hoesjes of prototypes mee te produceren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De gietvormen bevestigen verschillende geruchten over de iPhone 8 – de middelste mal op de foto. Het toestel is daar iets groter dan de iPhone 7s, maar kleiner dan de iPhone 7s Plus. Toch heeft de iPhone 8 naar alle waarschijnlijkheid het grootste scherm. Dit komt vooral doordat de thuisknop met Touch ID verdwijnt.

Verder bevat de mal van iPhone 8 een uitsnede voor een verticale dubbele camera, wat in lijn is met eerdere aanwijzingen. De iPhone 7s en iPhone 7s Plus hebben daarentegen een horizontale dubbele camera, net zoals de huidige iPhone 7 Plus dat al heeft.

Ook dubbele frontcamera

Eerder suggereerde een schematische tekening dat er aan de voorzijde eveneens een dubbele camera komt. Een camera als deze opent de deur voor allerlei spectaculaire toepassingen, zoals 3D-gezichtsherkenning en functies met Augmented Reality.

Alles wijst er dus op dat Apple de tiende verjaardag van de iPhone niet onopgemerkt wil laten voorbijgaan. Meer over de iPhone 8 lees je in ons dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar