Terug naar MacUpdate Bundle: Parallels 5 goedkoop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacUpdate Bundle: Parallels 5 goedkoop

Door Redactie iCreate29 maart 2010 16:132 min. leestijd1

Er is weer een softwarebundel beschikbaar! Mijn hart gaat sneller kloppen als Macgebruikers voor een paar tientjes een pakket handige software kunnen downloaden. De meeste bundels bieden veel waarde voor hun geld, maar soms is de aangeboden software in mijn ogen compleet nutteloos.

De MacUpdate Bundle behoort tot de eerste groep en verdient zeker je aandacht. Parallels 5 is namelijk nog nooit zo goedkoop geweest: voor 49,99 dollar koop je de complete versie en krijg je ook nog eens negen applicaties gratis. Tenminste, zo zie ik het. Dat ik mijn spelling dan ook nog eens uitgebreid kan laten controleren door SpellCatcher X is mooi meegenomen. Volgens de website van de fabrikant ondersteunt dit programma namelijk ook de Nederlandse taal. Een strakke 3D tijdlijn op het scherm toveren lukt dankzij Timeline 3D. De MacUpdate Bundle biedt ook een paar eenvoudige applicaties: MacDVDRipper Pro, MacScan en ForeverSave zijn daar voorbeelden van. Back-In-Time en Hyperspaces vergroten de mogelijkheden van Time Machine en Spaces. Knappe foto’s maken met Hydra of websites vastleggen met WebSnapper is leuk voor de fanatiekeling.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De MacUpdate Bundle zal me vooral bij blijven dankzij de humor. In de begeleidende video wordt MacDVDRipper Pro geïntroduceerd met: “Belt 1999 omdat het jaartal zijn DVD’s terug wilt? Dan geef je daar graag gehoor aan dankzij MacDVDRipper Pro”. Geinig. Ohja, heb je die schildpad gezien van WebSnapper? Dat beest draagt een hip overhemd, digitale camera en casual hoedje. Hij ziet de zomer wel zitten, net zoals ik deze bundel zie zitten.

Maar even zonder dollen, de MacUpdate Bundle is zijn geld meer dan waard als je Parallels 5 nodig hebt. De winkelprijs van deze software is fors hoger dan 50 dollar. Let wel, de actie duurt nog slechts 2 dagen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ravi
Lezer
Ravi

Deze bundel is best de moeite waard om aan te schaffen. Parallels 5 is zeker wel de moeite waard (mits je wel eens windows op je mac wilt gebruiken). De rest van de software is naar mijn mening inderdaad een leuke extra. Met name Hydra, Hyperspaces en ForeverSave lijken nuttige Apps te zijn. SpellCatcher X geef ik denk ik ook een kans. Dit alles voor omgerekend circa 37 euro, best mooi meegenomen.