Terug naar Updates macOS Sierra 10.12.6, watchOS 3.2.3 en tvOS 10.2.2 beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Updates macOS Sierra 10.12.6, watchOS 3.2.3 en tvOS 10.2.2 beschikbaar

Door Laura Grootaarts20 juli 2017 10:462 min. leestijd0

Apple heeft gisteren updates uitgebracht voor alle besturingssystemen. Naast iOS 10.3.3 voor de iPhone, iPad en iPod touch verschenen ook macOS Sierra 10.12.6 voor de Mac, watchOS 3.2.3 voor de Apple Watch en tvOS 10.2.2 voor de Apple TV.

Kleine updates voor de besturingssystemen

Het gaat in alle gevallen om kleine updates waarmee enkele bugfixes en probleemoplossingen worden doorgevoerd. Ook zijn er wat beveiligingszaken bijgewerkt. Geen grote nieuwe functies dus: daarvoor moet je wachten tot het najaar, wanneer er compleet nieuwe en verbeterde versies verschijnen voor alle besturingssystemen, waaronder iOS 11 en macOS High Sierra. Grote kans ook dat dit de definitieve versie is van de huidige besturingssystemen.

Updates downloaden

macOS Sierra met Siri

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Mac. De update naar macOS Sierra 10.12.6 is gratis te verkrijgen in de Mac App Store en staat op het tabblad ‘Uitgelicht’.

watchOS 3.2.3.

Apple Watch. Om watchOS 3.2.3 te downloaden open je op je iPhone de Watch-app en ga je naar het paneel ‘Mijn Watch’. Via ‘Algemeen>Software-update’ kun je de installatie starten.

Apple TV software updates

Apple TV. tvOS 10.2.2 downloaden? Ga op je Apple TV (van de vierde generatie) naar ‘Instellingen>Systeem>Software-updates>Werk software bij’. Je kunt in dit menu ook aangeven dat je de software in het vervolg automatisch wilt laten bijwerken – wel zo handig.

Nieuwsgierig naar wat de nieuwe besturingssystemen ons dit najaar te bieden heeft? Je leest het in iCreate 89.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar