Terug naar macOS Monterey 12.3 beta 2 is uit: nieuwe functies voor je Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS Monterey 12.3 beta 2 is uit: nieuwe functies voor je Mac

Door Laura Grootaarts9 februari 2022 11:292 min. leestijd0

Apple heeft gisteren macOS Monterey 12.3 bèta 2 uitgebracht. Versie 12.3 van macOS Monterey wordt een relatief grote tussentijdse update die diverse nieuwe functies naar je Mac brengt.

macOS Monterey 12.3 beta 2

macOS Monterey 12.3 bèta 2

De eerste bèta van macOS Monterey 12.3 kwam twee weken geleden uit en daarmee werd al meteen duidelijk dat je Mac er binnenkort veel nieuwe functies bij krijgt. Het langverwachte Universele bediening maakt dat je Mac en iPad straks naadloos samenwerken, er komen nieuwe emoji’s naar je Mac en je kunt voortaan notities toevoegen aan wachtwoorden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Al deze functies zijn in macOS Monterey 12.3 bèta 2 overeind gebleven, waardoor de kans groter wordt dat ze straks ook daadwerkelijk in de definitieve update zitten. Er zijn in deze tweede bèta niet nog eens extra nieuwe functies toegevoegd, wel wat kleine bug-fixes. Wat voor vernieuwingen je mag verwachten, lees je in dit artikel over de eerste macOS bèta.

Veel van de nieuwe Mac-functies komen overigens ook naar je iPad en iPhone. Hiervoor is inmiddels iOS 15.4 bèta 2 beschikbaar.

Wanneer kun je je Mac updaten?

De huidige bèta is op dit moment nog uitsluitend beschikbaar als je een ontwikkelaars-account hebt bij Apple. We verwachten op zeer korte termijn ook een publieke bèta die voor iedereen toegankelijk is. Inschrijven doe je via het Apple Beta Software Program.

Wacht je liever op de definitieve versie? Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer macOS Monterey 12.3 verschijnen zal. Waarschijnlijk gaan we nog wel een aantal bèta’s zien voordat het zover is. De release zou samen kunnen vallen met het eerste Apple-event van dit jaar, en dat is in het meest optimistische geval over een maand.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar