Terug naar macOS High Sierra 10.13.1 is uit: patch voor wifi-lek en nieuwe emoji
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS High Sierra 10.13.1 is uit: patch voor wifi-lek en nieuwe emoji

Door Laura Grootaarts2 november 2017 13:482 min. leestijd0

Apple heeft deze week naast iOS 11.1  voor iPhone en iPad en watchOS 4.1 voor de Apple Watch ook een update uitgebracht voor de mac: macOS High Sierra 10.13.1. Het is verstandig om de update te installeren, want er worden onder meer (beveilingings)problemen mee uit de wereld geholpen.

macOS high sierra

macOS High Sierra 10.13.1: dit is er nieuw

Het belangrijkste wat deze update te bieden heeft, is een oplossing voor het Krack-probleem, waardoor wifi-verbindingen toch niet zo veilig bleken als gedacht. Alleen hierom al is het aan te raden om de update te installeren. Meer over dit wifi-probleem lees je in ons artikel Wifi-aanval KRACK: hoe erg is het nu eigenlijk?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nieuwe iOS 11 Emoji

Apple benoemt in de release notes bij deze versie nog onder meer dat er 70 nieuwe emoji beschikbaar zijn, met voedsel, dieren, mythische wezens, kledingopties, expressievere smileygezichten en de veelbesproken genderneutrale figuurtjes. Deze nieuwe emoji zaten ook in de iOS 11.1.-update deze week. Verder is de Microsof Exchange-berichtensynchronisatie in Mail betrouwbaarder geworden en is er een probleem met typen in Spotlight verholpen.

macOS High Sierra updaten

Om je Mac te updaten, ga je naar de Mac App Store en navigeer je naar het tabblad met updates, waar je op de update-knop klikt. Je kunt hier ook komen door linksboven in Finder op het appeltje te klikken en dan op ‘App Store … update’.

Lees meer over macOS High Sierra.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar