Terug naar MacBook Air de populairste MacBook?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air de populairste MacBook?

Door Redactie iCreate8 maart 2011 11:311 min. leestijd0

Op hardmac.com verscheen gisterochtend een interessant weetje: de MacBook Air is verantwoordelijk voor 40 procent van de MacBook-verkopen.

Vroeger
Veertig procent? Dus als twintig consumenten een MacBook aanschaffen, kiezen acht mensen voor een MacBook Air. Dat vind ik veel, heel veel. Twee jaar geleden werkte ik in een Apple Shop en toen werd de MacBook Air zelden verkocht. Hooguit één in de twintig verkochte MacBooks was een Air, naar mijn ervaring. Blijkbaar is de MacBook Air flink in populariteit toegenomen.

1,06 kilogram
Ik begrijp wel waarom men massaal kiest voor de MacBook Air. Het apparaat is net vernieuwd, razendsnel dankzij het flashgeheugen en met een adviesprijs van € 999 ook nog eens redelijk betaalbaar. Het grootste voordeel is het gewicht, of het gebrek aan daaraan. De 11-inch MacBook Air weegt slechts 1,06 kilogram. Dat is een laptop die je nog eens bij je kunt dragen. In tegenstelling tot de nieuwe 15-inch MacBook Pro die we hebben ontvangen voor de review in iCreate 27, dat apparaat weegt 2,55 kilogram.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar