Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Bestel de MacBook Air 2022 nu bij Amac (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
MacBook Air 2022 bestellen


Lees verder na de advertentie

De MacBook Air 2022 bestel je vanaf vandaag bij Amac. Wanneer kun je hem in huis hebben, en wat is er allemaal nieuw? Je leest het hier.

Bestel de MacBook Air 2022

Eindelijk is het zover: de MacBook Air 2022 is vanaf nu te bestellen bij Amac. Hij is op bijna ieder vlak verbeterd, aan de binnen- en buitenkant: hij heeft een nieuw design, een gloednieuwe supersnelle M2-chip, en een groter scherm dan ooit. Ben je er snel bij, dan heb je hem als eerste in huis op vrijdag 15 juli!

Bekijk de MacBook Air 2022 bij Amac

Over de MacBook Air 2022

MacBook Air 2022


kooptip

De MacBook Air 2022 is volledig vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger. Hij heeft een dunner design, een groter en feller 13,6-inch scherm, viervoudige speakers, een sterk verbeterde 1080p-webcam en een magnetische MagSafe 3-oplaadpoort. Ook is hij beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Sterrenlicht en Middernacht.

Ook aan de binnenkant is hij helemaal nieuw, met de waanzinnig krachtige M2-chip. Deze tweede generatie Apple-processor is 18% sneller dan zijn voorganger en heeft een 35% snellere grafische chip voor betere prestaties in 3D-programma’s en games. Ook heeft de M2 een nieuwe Media Engine, die videobewerking véél soepeler maakt.

Uitvoeringen en prijzen

De MacBook Air 2022 is er in twee uitvoeringen: een basismodel van € 1519, en een uitgebreider model van € 1869. Deze verschillen op drie vlakken van elkaar: opslag, grafische kracht, en de oplader.

MacBook Air € 1519 MacBook Air € 1869
M2-chip met 8-core CPU en 8-core GPU M2-chip met 8-core CPU en 10-core GPU
8 GB centraal geheugen 8 GB centraal geheugen
256 GB SSD-opslag 512 GB SSD-opslag
Lichtnetadapter van 30 watt met één usb-c-poort Lichtnetadapter van 35 watt met twee usb-c-poorten

Je kunt je MacBook Air ook nog zelf samenstellen bij Amac. Zo kun je de opslag uitbreiden tot 2 TB, het centrale geheugen uitbreiden tot 24 GB, en kiezen voor een snellere 67-watt lichtnetadapter. Let wel op dat de levertijd van een samengesteld model een stuk langer is.

De voordelen van Amac

Bij Amac draait alles om Apple, en alle medewerkers zijn hierop getraind. Zo krijg je gericht persoonlijk advies over je nieuwe MacBook Air en mogelijke accessoires, zodat je precies vindt wat je nodig hebt. Daarnaast is het bij Amac mogelijk om je oude Apple-device in te ruilen voor korting op je nieuwe, en krijg je altijd minimaal twee jaar garantie. Ook fijn: Amac is een Apple Authorized Service Provider, en biedt daardoor erkende service voor je Apple-apparaat.

Er zijn 50 Amac-winkels in Nederland, maar ook vanuit huis krijg je uitgebreid koopadvies door de mogelijkheid om te videobellen met een Apple-expert. Daarnaast wordt je nieuwe MacBook gratis en snel thuisbezorgd.

Bestel de MacBook Air 2022