Terug naar iCreate Special: MacBoek
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Special: MacBoek

Door Sven Lamers21 maart 2014 10:382 min. leestijd0

MacBoek cover

MacBoek is de allesomvattende handleiding voor je Mac. In dit boek laten we zien wat de Mac zo’n prachtige machine maakt. Niet alleen vertellen we je precies wat hij kan als je hem net uit de doos hebt gehaald, ook geven we briljante tips om sneller te werken, tonen je mogelijkheden die je digitale leven voorgoed veranderen en verklappen geheimen die iedere Mac-gebruiker zou moeten weten. Onze speciale uitgave MacBoek is te koop in onze webshop en natuurlijk in alle kiosken van Nederland en België.

Digitaliseer oude foto’s, negatieven en videobanden

Heb je nog foto’s van vroeger en videobanden waar je van wilt blijven genieten? Dan is het geen gek idee om al deze oude herinneringen te digitaliseren. Met een beetje moeite ogen ze op de Mac zelfs mooier dan ooit tevoren!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ontdek de bouwstenen van Automator

Met Automator kun je van alles maken. Het programma automatiseert alle vervelende klusjes en laat je slimmer, sneller en gemakkelijker werken op je Mac. Met Automator knutsel je razendsnel een programmaatje in elkaar dat jou veel werk uit handen neemt en wij laten zien hoe dat moet.

Lenteschoonmaak voor je Mac

Hoe zorg je ervoor dat alles op je Mac netjes blijft en werkt zoals het hoort? Wat moet je qua beveiliging regelen op een computer van Apple? Hoe zorg je ervoor dat je nooit iets kwijt raakt? In dit artikel leggen we dit haarfijn uit en helpen ook nog een heleboel misverstanden de wereld uit.

Bouw een Fusion Drive in je Mac

Apple’s Fusion Drive combineert de grote opslagruimte van een harde schijf met de snelheid van een SSD. Oude Macs hebben zo’n Fusion Drive niet. Daarom bouwen we hem zelf. Stap-voor-stap vertellen we hoe je ook je eigen Mac zo’n snelheidsboost geeft.

Bestel nu voor slechts €9,95!

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar