Terug naar Mac voor Beginners El Capitan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Mac voor Beginners El Capitan

Door Laura Grootaarts20 oktober 2015 17:212 min. leestijd0

Eind september is OS X El Capitan verschenen, het nieuwe besturingssysteem voor de Mac. Durf je de overstap naar El Capitan nog niet te wagen? Of ben je sowieso nog niet heel erg bekend met de Mac? Dan is de iCreate-special Mac voor Beginners echt iets voor jou!Mac voor beginners El Capitan

OS X El Capitan

Al je updatet naar El Capitan, dan zie je in eerste instantie maar weinig spectaculaire veranderingen. Toch zijn er een hoop vernieuwingen die je Mac nét even lekkerder laten werken en die je al snel niet meer wilt missen. Wij laten je zien hoe fijn je kunt werken met dit nieuwe besturingssysteem, zodat het straks geen geheimen meer heeft voor jou.

Meteen aan de slag!

Tijd om wat dingen te doen met je Mac. In een groot aantal handige workshops leggen we je uit hoe de belangrijkste programma’s op de Mac werken. Mail, Safari, iTunes en nog veel meer: zo ontdek je alle tips en trucs. Alle basisbeginselen onder de knie? In Mac voor Beginners gaan we ook wat dieper in op de materie. Speel met de systeemvoorkeuren, maak een back-up en leer de creatievere programma’s kennen. Zo weet je straks alles over je (nieuwe) Mac!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Mac voor Beginners ligt binnenkort in de winkels. Kun je daarop niet wachten? Bestel deze iCreate-special dan nu al in onze webshop.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar