Terug naar Mac Mini aan de beurt voor update?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Mac Mini aan de beurt voor update?

Door Redactie iCreate4 juni 2010 09:132 min. leestijd0

Zo zou de Mac Mini eruit zien met HDMI. Deze afbeelding is gefotoshopt

De huidige generatie Mac Mini stamt uit oktober 2009. Wordt het stilletjes aan niet eens tijd voor een update? AppleInsider denkt van wel, want de voorraad van de Mac Mini lijkt de laatste twee flink kleiner te worden en een teruglopende voorraad is een van de tekenen dat er binnenkort een nieuw type uit de pijplijn rolt.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

AppleInsider ontving meerdere berichten over moeilijk leverbare Mac Mini’s. Neem als voorbeeld een inkoper voor een onderwijsinstelling, zijn portie Mac Mini’s zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. De verwachte levertijd is nu met een paar weken verlengd. ‘Elke keer dat dit gebeurde in de afgelopen jaren kreeg het bestelde apparaat een update.’

Wat zou Apple moeten veranderen aan de aluminium broodtrommel? Om te beginnen een HDMI-aansluiting. Prototypes van een HDMI-Mac Mini doken eerder dit jaar al op. Apple was voorheen geen voorstander van HDMI op de Mini omdat deze dan een directe concurrent vormt voor de Apple TV. De nieuwe Apple TV lijkt het roer echter radicaal om te gooien. Apple is HDMI ook steeds meer gaan waarderen, op de nieuwe MacBook en MacBook Pro kun je audio en video door een HDMI-kabel sturen. Dit was voorheen niet mogelijk.

Dit wil niet zeggen dat Steve Jobs aanstaande maandag een nieuwe Mac Mini aankondigt tijdens zijn keynote, daar zal de (nieuwe) iPhone centraal staan.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgend bericht
Lieve Schat,
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Mac mini
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar